Къде е Маги? Неочакван имейл обръща разследването!

Фамилия Табакови се разпада в „Къде е Маги?“ по bTV

Тази неделя от 20.00 часа сем. Табакови ще бъде изправено пред поредното голямо житейско сътресение, което ще реши съдбата им, а именно дали ще останат едно цяло или не.

Полицията продължава разследването си след обаждането на Маги. В хода на техните действия става ясно, че Маги е с човек, който добре я познава и може би е от близкото обкръжение на Табакови. Полицията намира свидетел, който потвърждава, че е видял Маги и то сама. Естествено подозренията, че Маги не е отвлечена отново се прокрадват в главите както на полицаите, така и на семейството й. Любовникът на Катя, Емил, отново попада под прицела на полицията и на най-близкия си приятел Радо. Неочакван имейл със снимка на Маги, изпратен до Радослав ще обърне разследването отново и ще опъне нервите на семейство и полиция.

Успоредно с това и след поредица скандали и изневери отношенията между Катя и Бранко достигат до задънена улица. В името на децата и парите двамата все пак се опитват да останат заедно, но в този момент решително се намесва Радослав, който по грозен и унизителен начин изхвърля Бранко от бизнеса и семейството. Неусетно Радо прави грешка, чиито първи последици са тежки за всички и  за която ще се разкайва цял живот.

Очевидно някой е взел фамилия Табакови на прицел и се опитва да скара всички семейства и техните членове. След като Радо получава имейл със снимката на Маги, анонимно електронно писмо получава и сестрата на Радо, Ива. Какво пише в него, зрителите на bTV ще разберат точно в 20.00 часа.

За феновете на сериала „Къде е Маги?” всяка събота от 13.00 часа bTV ще излъчва повторения на предишните епизоди.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2012 г.