July Morning на Bedroom Beach и Cacao Beach

Бляскаво парти за Джулай Морнинг ще обсипе в светлини морския бряг пред Bedroom Beach на 30 юни

Елитната морска дестинация посреща юлския изгрев с екстравагантна тридневна парти програма

Ела изгрей с Джулай Морнинг на Bedroom Beach на 30 юни! Едно бляскаво парти, при което плажът и морският хоризонт ще са сцена за ослепителни светлини, които ще обсипят брега. Зареждаща музика, куул диджеи, бийтове, които се разбиват като вълна в сутрешните лъчи на изгряващото слънце – на 30 юни изисканата атмосфера и така чаканият морски изгрев ще се слеят в едно цяло. Партито, с което елитната морска дестинация Bedroom Beach Club ще отбележи Джулай Морнинг, ще започне в полунощ на 30 юни, четвъртък, и ще продължи до утрото на 1 юли с взривяващата музикална селекция на резидентите DJ Gorro и Dimo BG, внушителният L-Acoustics саунд, който ще изпълни клуба с кристален звук, екстравагантен тематичен пърформънс и безгрижно лятно настроение. Ослепителният сексапил на Bedroom Premium Ladies ще трепти под енергизиращата музика през цялата нощ, а ефектно лайт шоу ще окъпе в светлини сцената, небето и морския бряг, за да прелее в яркото зарево на сутринта.

Вълнуващото посрещане на юлския изгрев ще даде начало на разтърсващ парти уикенд след него. Bedroom Beach ще рестартира купона още същата вечер – 1 юли, петък, с фаталната „Gothik Night“ и горещите хаус сетове на Dimo BG & Vasco C. На 2 юли, събота, ще се потопим в магията на спектакъла „Look me in the mirror“ с магьосниците зад пулта DJ Mascota & D-Trax, и вокалния съпорт на MC P. Bedroom Premium Ladies те канят да надникнеш в един огледален свят, да видиш образа си в отражението на техните танци и да бъдеш част от красивите, летни емоции на Bedroom Beach, пренасящи те всеки път в друга реалност…

Първото юлско слънце изгрява и на CACAO BEACH CLUB

Eмблематичният July Morning идва в компанията на DESO & KAISKI

Посрещането на July Morning може да се случи по най-добрия начин само на любимата ни морска дестинация CACAO BEACH CLUB. С уникалната си атмосфера партито, с което празнуваме първия юлски изгрев, се превърна в емблематично и дълго чакано от всички фенове на електронната музика. И тази година тя ще премине в компанията на DESO & KAISKI – познати с множество летни клубни хитове и едни от любимците на публиката. И този път ще чуем най-доброто от тях в единствения по рода си клуб – CACAO BEACH.

Познат като резидент на почти всеки топ клуб в България за последните 20 години и създател на един от водещите български лейбъли за електронна музика у нас Seaburn Records, DESO има сериозна фен база и няма нужда от дълго представяне. През 2010 г. DESO е обявен за най-добър хаус и прогресив диджей на годината, а резюмето му включва участия заедно с артисти като Marco V, Audioflay, Add2Basket, Sultan, David Penn и много други. Определено обаче, най-значимите му продукции са летния хит на 2013 – „Nobody”, както и ремиксът на най-хитовия трак за 2016 “Be The One”, в колаборация с KAISKI и Bogdana.

KAISKI е не по-малко известен на феновете на електронната музика. На клубната сцена е от повече от 10 години, а различните жанрове, на които набляга, като ню диско, дийп и тек хаус, го правят лесно разпознаваем. Тракът му „I Want You Back”, продуциран заедно с Веси Бонева , е номиниран за клубен трак на годината през 2012. Една година по-късно, KAISKI се включва в друга колаборация, този път с Dayana X, като заедно издават трака “Hand In Hand”, който също доби голяма популярност у нас. Освен многобройните си успехи, българският диджей има и собствено радио шоу – „The Heartbeat Radio Show”.

Билети за посрещането на първото юлско слънце в компанията на DESO & KAISKI могат да бъдат закупени на цена от 15 лв. в мрежата на Eventim.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 юни 2016 г.