Jeason Brad Lewis от X Factor вече не е Господин никой – аудио!

Jeason Brad Lewis от X-Factor пуска кратък къртещ хит – Goodbye Mr. Noone  (Сбогом господин никой)

Слушай онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=vz5OZ5rE_G0

В българския радио ефир влезе и първият сингъл на Jeason Brad Lewis – най-колоритният участник сред финалистите на X Factor по Нова. Песента е с “Out And Proud” (не крия какъв съм и се гордея със себе си!) поп звучене.

Екип от световноизвестни специалисти участват в продукта на Jeason, озаглавен Goodbye Mr. Noone  (Сбогом господин никой), твърдят от пиар щаба му.

„Толкова много се радвам за това, че песента се харесва на хората, получих стотици съобщения от приятели и фенове.” – споделя Jeason. „Нямам търпение да излезе и видеото, за да видя реакцията на всички. Винаги съм си мислел, че нещата стават много лесно – уви, това изобщо не е така. Вече разбирам изпълнителите напълно. Моята молба към всички хора, които се занимават с музика е, никога да не се отказват. Музиката движи света! След като от USA ми върнаха да чуя какво са направили, да си кажа честно, разплаках се! Да! Истина… Изключителен професионализъм от тяхна страна, признавам си, не го очаквах!

Издадох сингъла и на физически носител. Това до този момент в България се е случвало няколко пъти, по простата причина, че нямаме пазар за това. Но аз бях длъжен, първо пред феновете и на второ, към себе си! Ремиксът, който беше направен в Испания от EGO VALENTE също се хареса много! Той придаде хаус звучене на този трак, което направи възможно неговото завъртане и в столични клубове. Всички тези неща ме правят много, много щастлив! X Factor промени живота ми! ”

Парчето е създадено от един от най-успешните композиторски екипи отUSA, а текстът е дело на Aнна Янкова и приятели. FORreal Production USA са работили със звезди от ранга на Jennifer Lopez (I’m Gonna Be Alright), Gwen Stefani (Hollaback Girl), и нашумелите The Wanted (Warzone)

Дебютното видео на Jeason Brad Lewis към песента Goodbye Mr. Noone се очаква към средата на месец ноември.

Чуйте как Людмил, както е истинското име на Jeason Brad Lewis, още през април обеща до два месеца да представи песента Goodbye Mr. Noone заедно с клип. Черна котка му е минала път, и то не една! Вече сме края на октомври.

В долното интервю Jeason Brad Lewis също така твърди, че текстът към първия му хит е негово собствено дело. След като парчето излезе официално обаче се оказва, че авторът е Aнна Янкова…

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2012 г.