Jared Cole Gem помага на Yankees да принудят Guardians да играят 5 в ALDS

КЛИВЛАНД – Подписан от Ню Йорк Янкис Герит Коул За игри като тази.

На прага на сезона от 99 победи на Янките, Коул направи седем брилянтни ининга, за да изведе Ню Йорк до победа с 4-2 над начинаещия Кливланд Гардиънс в неделя, докато Бомбардировачите завързаха серията от дивизии на Американската лига по два мача.

Започвайки за 16-и път в следсезонната си кариера, Kohli даде на Янките точно това, от което се нуждаеха, не само предотвратявайки елиминирането, но и спестявайки повече износване на изчерпания от контузии булпен.

„Той просто продължаваше да прави терени цяла нощ“, каза мениджърът на Янкис Арън Буун. „Мислех, че той наистина контролира момента и това беше голямо начало за нас и за него. И беше наистина добре за нас да ни навлезе дълбоко в играта.“

Кливланд позволи на водещия нападател да отбележи през първите четири ининга, но всеки път, когато изглеждаше, че може да се люлее на ръба на проблемите, той успя да се измъкне с малко или никакви щети на таблото. Той успя да направи този трик, като същевременно поддържаше броя на подаванията си под контрол, за да може да работи дълбоко.

„През по-голямата част от нощта имах някой наоколо и като цяло нещата бяха доста добри“, каза Коул. „Но хвърлихме много добри терени и ги смесихме добре. Достатъчно, за да се разминем с няколко грешки.“

Една от тези грешки дойде в четвъртия ининг, когато Пазителите определиха нападател Джош Нейлър Звънене доведе с линейно задвижване хоумър вдясно в центъра. Докато заобикаляше базите, Нейлър размахваше ръце напред-назад в преувеличен празничен жест.

READ  Учените изследват химията на зелените мастила на фона на нарастващи опасения за безопасността

Ако намерението беше да измъкне Коли, то не проработи – и не можеше да проработи, защото Коли каза, че не е знаел за лудориите на Нейлър до края на мача.

— Каквото и да е — каза Коул. „Това е красиво. Не го видях тогава и нямаше да ме притесни тогава. Смешно е.“

Коул беше неудържим в мач 4, тъй като той удържа Кливланд на два ръна за седем ининга, като направи осем удара и най-вече хвърли 110 удара.

Последният от тези терени удари удрящия с щипка Guardians със скорост 98 mph. Уил Бренън. Докато следваше Мат, Коул размаха ръце и извика, а интензивността на лицето му показваше човек, който знаеше, че е свършил работата, за която е помолен.

Той изпразни резервоара за своя екип.

„Хвърлям всеки път“, каза Коул.

Попадение след сезона от герой, което се оказа сериозен удар върху нападението на Янките Харисън БейдърКливланд удари хоумър с два ръна от старта Четвърт квантил Това даде преднина на Ню Йорк с 3-0 в началото на втория мач.

Бадер, придобит в крайния срок за търговия от Сейнт Луис Кардиналс, беше в списъка на хората с увреждания с плантарен фасциит на десния крак. По времето, когато се върна и започна кариерата си в Янките, сезонът беше към своя край и той игра само в 14 мача за Ню Йорк по време на редовния сезон, постигайки .217 без Хоумърс.

Той наваксва пропуснатото време. Хоумърът на Бадер в неделя беше неговият трети от следсезона. Бадер, който израсна като фен на Янките, се присъедини към списък. В легендарната история на франчайза единствените други централни полеви играчи на Янките, които са хоумър поне три пъти в сезон, са Бърни Уилямс (три пъти) и Мики Мантъл (два пъти).

READ  ЕКСКЛУЗИВНО: DOJ търси потенциален специален адвокат, ако Тръмп се кандидатира през 2024 г

„Благодарен съм и съм късметлия за тази възможност“, каза Бадер. „Всеки ден, когато се събудя, се чувствам добре да съм янки. Нося това на терена, нося го и в подготовката си.“

Буун успя да използва по-близо, докато Коул намали натоварването на Ню Йорк булпен до шест удара Клей Хоумс Осми и три аут отляво Уанда Пералта Завършете го в девети. Двамата хвърлячи се изправиха срещу крилото на ордена на Пазителите и бяха добре съчетани, както го беше написал Boon.

„Подреди се много добре за нас тази вечер“, каза Буун. „Започваш да поглеждаш назад и сякаш, човече, всеки малък резултат, който кара някого да се движи напред малко по-добре, винаги е голям.“

След като присъствието или отсъствието на Холмс се превърна в гореща тема в поредицата, Буун каза преди играта в неделя, че ако реагира добре в първата игра, може да се върне в последователните игри. Това със сигурност ще бъде тема, която трябва да разберете по време на пресконференцията на Boone преди играта преди Game 5 на Yankee Stadium в понеделник.

Междувременно Пералта изведе Кливланд на седем терена в горната част на деветия. Докато ветеранът левичар се появи три пъти за три дни, Буун каза, че ефективността на излизането направи Пералта достъпен за финала на серията.

И с излизането на Коул, целият отбор на Ню Йорк ще бъде напълно отпочинал. Джеймсън Тейлър Той ще получи назначение за мач 5 на Ню Йорк срещу Кливланд Аарон Сивале.

„Определено има добавен адреналин и други неща, когато стъпите на стадион Yankee“, каза Taillon. „Поддържам деня си възможно най-нормален.“

READ  Lakers срещу Warriors - NBA Game Recap - 18 октомври 2022 г

Докато обсаденият булпен на Янкис изглежда е в добра форма за финалите, такъв ще бъде и булпенът на Кливланд, след като мениджърът Тери Франкона избягваше да използва който и да е от своите три големи облекчения. клас Емануил, Джеймс Каринчак И Тревър Стивън – по време на два мача в Кливланд.

С други думи, всичко е готово, докато защитник с 68 милиона долара се опитва да победи янките с 246 милиона долара.

„Ако ми бяхте казали през март, че ще бъдем подписани да играем мач 5 в Ню Йорк, за да отидем на ALCS,“ каза Франкона, „щях да се върна в Ню Йорк. Искам да кажа, това е… развълнуван съм.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.