Jacksonville Jaguars, маркиран със собственик LT Cam Robinson достига тригодишно удължаване с 54 милиона долара

Джаксънвил, д-р – Ягуари и леви бордове в Джаксънвил Кам Робинсън Източници от лигата потвърдиха в сряда, че са постигнали споразумение за тригодишно удължаване на договора на стойност 54 милиона долара.

Робинсън беше готов да гарантира 16,7 милиона долара за франчайз етикета за сезон 2022 г., вместо да получава 18 милиона долара годишно до 2024 г.

Робинсън, класиран на 34-то място в драфта на NFL на Jaguars 2017, играе във франчайз тага за 13,75 милиона долара през 2021 г.

Заключването на Робинсън ще бъде номер 1 в общата селекция на драфта на Jaguars. Те все още могат да проектират Евън Нийл Или Иком ЕквонуИграйте на някого на лявата карта за една година, след което го плъзнете в дясната хватка през 2023 г. Но се очаква отборът да избере пас-ръшър. Ейдън Хътчинсън И Траван Уокър Първите двама кандидати.

Робинсън се класира на 48-о място през миналия сезон с успеваемост на пропуските от 86,1% – за статистика на ESPN и информационни изследвания – което е по-ниско от средното (87,5%). През сезон 2017-21 Boss Black се класира на 69-о място с успеваемост (81,3%) на защитниците, изиграли най-малко 16 мача.

Мрежата на NFL за първи път обяви удължаването на договора на Робинсън.

READ  Рафаел Надал и Новак Джокович се срещат в четвъртфиналите на Откритото първенство на Франция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.