Извънземни завземат Земята по National Geographic Channel

Специална неделя по National Geographic Channel

Заговор за бомбен атентат – неделя, 4-ти септември, 21:00 ч.

От продуцентите на „Арестувани зад граница”  – неразказаната история за най-голямата антитерористична акция във Великобритания. Завладяващ разказ за това как група полицаи и агенти от разузнаването осуетяват заговор, който в случай на успех, щеше да засенчи атентатите от 11-и септември.  Действието се развива в коридорите на властта във Вашингтон, по прашните улици на Пакистан и в градовете във вътрешността на Великобритания. Това иновативно предаване комбинира драмата и напрежението на екшън филмите, с безпристрастна журналистика, каквато заслужава най-голямата  наблюдателна операция, която Великобритания е виждала.

ЗАБЕЛЕЖКА – В „Заговор за бомбен атентат” не става въпрос за атентатите от 11-и септември, а за осуетяването на терористичен заговор след това – въведение към  предстоящото предаване за 11-и септември. Ще използваме прекъсванията в предаването за промотиране на филма следващата седмица.

Извънземно нашествие – 2 часа – неделя, 18-ти септември, 21:00 ч.

В научнофантастичния трилър „Война на световете”, населението на Земята се бори за оцеляване с чуждоземни нашественици. Но дали унищожителното нападение от напреднала, космическа армада е просто фантастика или е възможно да бъде сценарий, базиран на научни данни? В „Извънземно нашествие” някои от най-добрите научни експерти в Америка се събират, за да изследват последствията върху човечеството, които може да има евентуален контакт с напреднала извънземна раса.  Научете как астрофизици, оръжейни проектанти, военни стратези, биолози и антрополози се екипират за истинско извънземно нашествие и съставят план как да отвърнат на удара.

Галерия от нашествието:

Изгубеният боен кораб на Хитлер – неделя, 25-ти септември, 21:00 ч.

В края на 1939 година „Адмирал граф Шпее” – „джобен” линеен кораб, ценно притежание на Хитлер и високотехнологично чудо,  е нападнат от британски кръстосвачи и взривен от капитана му Ханс Лансдорф, който тогава извършва самоубийство. Този документален филм проследява събитията довели до разрушаването на кораба. Висококачествените възстановки, компютърната анимация, базирана на оригиналните чертежи от тайния архив на Третия райх и изненадващи нови открития на военноморските изследователи, хвърлят светлина върху тази загадка.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 август 2011 г.