Извънземни кацнаха в България и bTV ще го покаже!

Атанас Сребрев ще води втория сезон на „Големите загадки”

Научно-популярното предаване се завръща в ефира на bTV в неделя в 15:00 часа

Вторият сезон на научно-популярното предаване „Големите загадки” се завръща в ефира на bTV с нов водещ тази неделя, 17 март, точно в 15:00 часа. Актьорът Атанас Сребрев ще изправи зрителите пред още по-заплетени случаи, нови разкрития, въстановки и много разкази на очевидци и специалисти, специално подбрани от изпълнителните продуценти !no frame media.

В продължение на 13 едночасови епизода звездата от сериала „Къде е Маги?” ще преведе аудиторията през тайството на духовете и демоните. Ще предложи нови, неизвестни факти за посещение на извънземни на територията на България. Ще се впусне в тайнствата на непознатия ислям и какво крие суфизмът. Ще извади на светло български изобретения, които могат да променят света и дори такива, които се разработват в момента. Зрителите на bTV ще поемат на поход из най-тайнствените места у нас – светилища, самодивски сборища и окултни местности.

И това е само началото! Пригответе се за най-вълнуващото пътешествие из дебрите на познанието всяка неделя, от 15:00 часа по bTV,  само с „Големите загадки” сезон 2.

Кой е Атанас Сребрев?

Атанас Сребрев е роден на 19 април 1971 г. в София. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър” (специализация Mюзикъл) в класа на проф. др. Бистра Атанасова и асистент Елена Цикова. Има над 80 участия в чуждестранни филмови продукции, а сериалът на bTV „Къде е Маги?” го превърна в любимец на зрителите

Коментари (0)

Публикувано в на 13 март 2013 г.