Изучаваме анатомия на българската проституция в „Станция Нова“

Константин Пенчев тази неделя в „Станция Нова”

Надя Чолакова се завръща с коментар по актуална тема, Свилен от „Остава”  ще бъде основен целодневен гост на 8-часовия блок

„Станция Нова” започва точно в 10:00 ч. с „Рулетка” на тема: „Пречи ли съвестта на политиката?”. Люба Кулезич и Виктор Стоянов ще разговарят с бившия председател на Върховния административен съд и настоящ омбудсман на Република България – Константин Пенчев. „За анатомията на българската проституция и за игрите със свободното слово” – коментар на разследващата журналистка и бивша водеща на „Рулетка” Надя Чолакова. В рубриката „Неизвестните” ще видим история за голямата любов на едно момче към куклите, който е и един от най-големите колекционери на кукли „Барби” в България.

В епизод 5 на „Съдебен спор” казусът е „Има ли наследство?”.

Тази неделя „Отчаяните съпруги” Вихра и Мая ще се развихрят в компанията на хитовата фолк певица Малина и ще прекарат един ден с Галя и балет „Сатен”. А Супер Бианка ще представи за първи път своя мистериозен „индийски шейх”. Бай Данчо ще приготви две от любимите на Тодор Живков блюда. В „Училище за красота” ще видим новата участничка Нели, която ще се подложи на уникален метод за моделиране на тяло. Най-новата рубрика „Ателието на Отчаяните съпруги” ще разкрива най-практичните модни хитрини.

В „Най-добрата майка” водещата Ирина Сарачинова ще разкаже история за любовта на една дъщеря към нейната майка, която се бори с рак.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” – Свилен от „Остава” и неговото цвете Невена. Веднага след това в класацията „Последно 10” ще разберем кои са „10-те най-секси българки над 40!”. Коментатори по темата ще бъдат паркетният лъв Евгени Минчев, бизнесменът Христо Сираков и дизайнерката Албена Александрова. Тъй като водещият Стефан А. Щерев все още е на снимки в Португалия, водещи на „Последно 10” отново ще бъдат двете красавици Яна Грудева и Диляна Попова.

Коментари (1)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.