Изумителни приключения в Нова Зеландия по Travel Channel

Премиери в програмата на Travel Channel през май 2013 г.

ЖЕНСКИ СВЯТ
Премиера на 2 май, четвъртък, от 21,00 ч.

Камила Андерсен търси как да прекара още качествени моменти със сестрите си по цялата планета. Стартът е в Русия, за да проверим дали тамошният стереотип за силната жена е заслужен. Камила се опитва да проникне зад фасадата на прочутата шпионка Анна Чапман, за да открие дали тя е достоверен портрет на модерната рускиня. В Германия състезателната натура на Камила излиза на преден план и като сервитьорка по време на Октоберфест тя се опитва да носи осем огромни халби едновременно. След като открива, че жените-борци в Мексико не си поплюват, а същото се отнася и за дамите в Корея, Камила се връща леко насинена и ожулена, но е доволна, че жените, които е срещнала, определено умеят да се грижат за себе си.

ИЗНЕНАДВАЩА ВАКАНЦИЯ
Премиера на 15 май, сряда, от 20,00 ч.

Човекът-торнадо Берт Крайшер се опитва да убеди двама случайно избрани човека спонтанно да се съгласят на 3-дневна изненадваща ваканция. Неговият шеметен подход изплашва много хора, но тези, които склонят да кажат „да“, получават от Берт супер екшън програма, изпълнена с гурме ястия, VIP-достъп, неочаквани обрати и появи на знаменитости. Дали са в Хаваите, Италия или Шотландия, гостите на Берт могат да забравят за туристическите гайдове и автобуси, защото всяка „Изненадваща ваканция“ ги води встрани от утъпканите маршрути, извън зоната им на комфорт и право в зашеметяващи, променящи живота изживявания – точно това, което ни вдъхновява да пътуваме по принцип.

МЪЖКИ ВРЕМЕНА: ВАКАНЦИИ
Премиера на 13 май, понеделник, от 19,00 ч.

Всеки мъж има нужда да се откъсне малко и да преоткрие връзката с първичната си същност, нали? Поне Ивън и Гарет мислят така, затова изоставят ежедневните отговорности и дават воля на порива си към свобода, вдигат много шум и се замесват в малко проблеми по пътя. Ивън и Гарет ще направят всичко – ще стрелят с пушка калибър .50, ще изживеят момчешката мечта в космически лагер, ще ходят на курсове на контрол на чувствителността и малко ще прекалят при каране през пресечена местност. Като истински мъже, те постоянно се подиграват взаимно и състезателният им дух е винаги налице. Но по пътя те откриват още, че могат както да се свържат отново със стари приятели, така и да открият нови.

ПЪТУВАЙ КАТО ПРЕЗИДЕНТ
Премиера на 1 май, cpядa, в 19,00 ч.

Чудили ли сте се какво е някой да се грижи за всяка ваша нужда? „Пътувай като президент“ предлага очарователен поглед към начина, по който пътуват най-важните хора на планетата. Охрана, контрол на посрещачите, авиоотряд и шествия от по 35 автомобила – всичко това изисква координация между стотици хора за всяко пътуване без изключение, включително ваканцията на президента.

НАЙ-ДИВИТЕ ПЪТИЩА НА АМЕРИКА
Премиера на 9 май, четвъртък, от 19,00 ч.

Това предаване не е за вас, ако ви прилошава при пътуване. От опасни планински пътеки, пресичани от диви лосове, през остри завои, извити като фиба за коса, и стръмни спускания през теснини, „Най-дивите пътища на Америка“ предлага пълни с екшън пътувания и шофьори, рискуващи живота си ежедневно, за да маневрират по тях. Камерите на шоуто достигат в недостигани до днес места и изследват пътища, по които се осмеляват да минат само най-смелите, като опасностите дебнат зад всеки завой. Закопчайте колана, защото пътуването няма да е никак гладко.

ТЪРСИ СЕ: КИВИ
Събота, 25 и неделя, 26 май от 12,00 до 18,00 ч.

Насладете се на цял уикенд, посветен на изумителни приключения в Нова Зеландия. Хенри Коул яха своя „Харли“ и се впуска в пресечен терен и екстремни маршрути на фона на изключително живописната природа на Нова Зеландия. Камила Андерсън влиза в битка за Северния остров, а Джулиън Хантън отива на юг с тяхната „World Odyssey“. Присъединете се и към ценителя на лукса Варун Шарма, който търси птицата киви в „Луксозните пътувания отблизо“, а вижте и живописните пътувания с влак по нашите избрани жп маршрути.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2013 г.