„Изчезвам за 60 секунди“ – 6000 сладури играят с ENERGY! (видео)

“Изчезвам след 60 секунди” по радио ENERGY  подлуди ефира

Голямата награда е уникална Honda Accord!

Суперуспешната риалити радио игра “Изчезвам за 60 секунди” вече втори месец държи слушателите на Радио ENERGY в пълна готовност! Голямата награда е Honda Accord на стойност 53 200 /петдесет и три хиляди и двеста/ лева!

Изчезвам след 60 секунди 15 септември [hq]

Регистриралите се за участие растат с всеки ден и вече наброяват повече от 6 000 души! До момента щастливите финалисти, които за 60 секунди по регламент са успели да намерят паркирания пред тях HONDA Accord, да седнат в него и да го запалят, са 15! Сред тях има седем човека от София, четирима – от Варна, трима са от Пловдив и един – от Велико Търново. Реакциите на успелите да се класират за финала владеят ефира на радиото всяка сутрин по време на ENERGY Request, а брандираната с Радио ENERGY HONDA Accord – приветствана с възгласи и викове по улиците на София и страната.

Изчезвам след 60 секунди 13 септември [hq]

Регистрацията за участие продължава до 1 ноември на www.nrj.bg, когато стартира и вторият етап на “Изчезвам за 60 секунди”. Всяка седмица от всички регистрирани в играта, четирима печелят и уникални подаръци от официалния вносител на Хонда за България. Наградите са оригинални якета, ризи и сакове Honda! Важно е да се знае, че спечелилите седмична награда в никакъв случай не отпадат и от тегленето на случайните адреси в „Изчезвам след 60 секунди”.

Изчезвам след 60 секунди 21 септ [hq]

Слушателите все още имат шанс да се качат в колата и – ако успеят да я запалят за 60 секунди – да си осигурят място на финала! Регистрацията за участие в играта на радио ENERGY е напълно безплатна и приключва на 1 ноември в 12 часа на обяд на: www.nrj.bg, където могат да се намерят и пълните правила на Изчезвам след 60 секунди.

Вижте всички финалистите до момента тук: http://www.nrj.bg/60finalists.html .

Изчезвам след 60 секунди 17 септ [hq]

Коментари (1)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.