Изпитание за аутсайдери в Hell’s Kitchen еп. 13 27.03.2018

Виктор Ангелов поставя на изпитание „аутсайдерите“ в Hell’s Kitchen България

Професионалистите се изправят пред предизвикателство за бързина и прецизност

Вторник вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по NOVA шеф Ангелов ще подложи на изпитание „аутсайдерите“ в червения и синия отбор – Нина и Иван. Преди това професионалистите ще бъдат предизвикани да направят възможно най-много домашни наденици за определено време, а в края на епизода едно решение на Виктор Ангелов ще изненада всички.

След последната вечерна резервация, Нина и Иван се очертаха като категорични аутсайдери в отборите си. Докато Нина беше изпратена при мъжете от капитана на червените Гичка, сините се опитаха да елиминират Иван, но срещнаха съпротивата на шеф Ангелов. Тази вечер той ще направи Нина и Иван капитани във вечерната резервация, а залогът за двамата ще бъде изключително голям – ръководителят на по-зле представилия се отбор ще получи оранжевата престилка.

Преди тази напрегната вечеря, сини и червени ще се изправят в предизвикателство за бързина и прецизност. Те ще трябва да смелят, овкусят и напълнят възможно най-много перфектни връзки домашна наденица, а победителите ще се отдадат на истинско забавление, включващо батути и стени за катерене, докато загубилите перат и гладят готварските куртки.

Дали сини и червени ще играят отборно в името на общата победа, или ще предпочетат да саботират вечерята, за да бъдат номинирани капитаните им и какво изненадващо за всички решение ще вземе шеф Ангелов, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (1)

Публикувано в на 27 март 2018 г.