Изпълнителката на „Ах, банана“ също изскочи от пепелта!

Сани се завърна на сцената

Изпълнителката на „Ах, банана” пя на една сцена със Сашка Васева и Ина в микс клуб

Изпълнителката на култовия хит ”Ах, банана”, емблематичен за зараждането на поп-фолк музикатаь се завърна на сцената след дългогодишно мълчание.

Сани пя на една сцена с колежките си Сашка Васева и Ина, която помним най-вече с парчето ”Зелено”.

Трите ветеранки на чалгата се изявиха в столичния микс клуб ID на тематично Ретро фолк парти.

Заведението едва побра почитателите на фолкфуриите, а Васева, която закри купона, не изневери на хипер кичозния си стил. В минижуп от пайети и с много грим, дупнишката Мадона обаче вдигна на крака всички.

Колежките й Сани и Ина явно са се отучили да правят с визията си модни бедствия, тъй като се появиха в семпли и стилни тоалети. Гостите на клуба коментираха, че единствено Ина е запазила визията си от преди години и почти не се е променила.

Сани, която от години не е нарушавала творческото си мълчание, едва бе разпозната от тези, които следят фолка от години. Певицата, която преди беше червенокоса, а сега е с гарваново черна коса, подгря гей публиката със старите си хитове, сред което и култовото парче в което пее „ох, банана, ах банана, кеф ми става, щом го хвана”.

Сани пристигна на участието си с мъж, но не разкри дали това е съпругът й. Жълтата преса не веднъж писа за нея, че има няколко неуспешни брака. Може би това е и причината изпълнителката да не коментира открито личния си живот.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.