Изнасилваме Златка за левче в „Отечествен фронт“

В легло със Златка

/Препоръчителен родителски контрол/

Тази събота, 6 октомври социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” показва Черната Златка такава, каквато никога не сте я виждали.

“Черната Златка. Защо се занимаваме с нея? Първо, защото вие се интересувате от нея неистово и второ, защото вие сте виновни заради нея. Има и още – интервюто е жанр „в легло с Черната Златка“. А в леглото тя е доста гола. Това е положението – вие родихте Черната Златка, вие я създадохте, вие я научихте на нещата, които знае, а сега трябва аз да се занимавам с нея. Всеки носи кръста си.

Не съм знаел, че да лежиш в леглото със 120 см. гръдна обиколка и да питаш каква е била като малка… същата обиколка, това си е тежък физически труд” – разказва Мартин Карбовски. – “Чудя се дали да не напиша биографията на Златка – жената, с която мастурбирате в началото на XXI-ви век. Тя е и обобщеният образ на трудовата героиня на нашето време. Едно време беше Найда Манчева, сега е Златка Черната. Многомашиннички! Честно казано обаче – по-добре в леглото със Златка Блак, отколкото с Найда Манчева…”

Броят на мъжете в живота на Златка, колко пари получава на месец от приятеля си, кое е безценно за нея, би ли си хванала за приятел учител, отношенията й с биологичния й баща… Да правиш интервю в леглото със Златка не е лесна работа – особено, когато жанрът леко се променя и от “в леглото с Карбовски” става “във ваната със Златка”.

“Гръцката митология разказва как Зевс обладал Даная под формата на златен дъжд. Така е и днес с жените  – за да обладаеш някоя Даная, трябва да я посипеш със златен дъжд. В наше време върху Даная се сипе златният дъжд на богатите мъже, а от тях се ражда Горгона Медуза – усещането, че сме глупави и чалгирани.” – коментира Карбовски. – “Ще ви кажа най-важното – каквато и да е Златка, виновни са мъжете. Другото, което се случва е просто омаскаряване на неграмотните. Не забравяйте – столицата на глупостта е жестокостта. Жестокостта, с която се отнасяме към децата, жените, по-малките и по-смотаните.

Бъдете милостиви към Златка. Тя е вашето общо дете, което заченахте, родихте, забравихте да пратите на училище, детето, което изнасилвате всеки ден за левче… И точно вие днес й се подигравате, че е проста?! Прекалявате! Тя е просто точно толкова, колкото ви е нужна, за да спите с нея. Или да онанирате. Златке, това е метафора, не се отнася до тебе!”

”Отечествен фронт”, събота, 6 октомври 2012 г., 18:00 по Нова телевизия

Гледай видео анонс онлайн:

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2012 г.