„Излъжи ме“ – по дяволите, не мога, в новия сериал по PRO.BG! с онлайн видео и снимки

„Излъжи ме“ – по дяволите, не мога, в новия сериал по PRO.BG!

Специалист разкрива лъжи чрез езика на тялото в сериала „Излъжи ме” по PRO.BG

Поредицата е вдъхновена от научните изследвания на експерт в реалния живот

Нито една лъжа няма да остане незабелязана в завладяващия драматичен сериал „Излъжи ме” по PRO.BG. Поредицата стартира на 20 ноември и ще се излъчва в събота и неделя от 17:00 часа.

От сценариста Самюел Баум и продуцентите на “24 часа” и “Развитие в застой”, “Излъжи ме” е вдъхновен от научните изследвания на експерт в реалния живот, който може да разчита улики, вградени в лицето, тялото и гласа и по този начин да разкрива кой лъже или казва истината в своите криминални разследвания.

Когато някой се докосва по брадичката, върти ръцете си, сбръчква носа си или преглъща прекалено често, д-р Кал Лайтман знае, че този човек лъже. Той не само мисли така, а е сигурен в своите твърдения заради необикновените си умения на наблюдател, чрез които се е превърнал в най-добрия експерт в страната.

Със своите способности да засича лъжите на хората, Кал може да разбули най-дълбоките тайни и да разгадае най-тежките случаи.

По-прецизен от всеки полиграфски тест, той винаги знае кога човекът, който стои пред него, не е искрен, независимо дали става дума за член на семейството му, приятел или абсолютно непознат.

Кал оглавява частна агенция, която помага на ФБР, местната полиция, адвокатски фирми, корпорации и частни лица за разрешаването на най-трудните им случаи. В неговия екип са редица експерти в областта на анализиране на човешкото поведение.

Д-р Джилиан Фостър е талантлив психолог и професионален партньор на Кал, жена, от чиито напътствия той се нуждае.

Ели Локър е водещият изследовател, който е толкова наясно с тенденцията на хората да лъжат, че измисля нова практика по този въпрос – „радикална откровеност”.

Риа Торес е най-новият член на екипа. Тя разчита най-вече на инстинкта си за засичане на измамите. Риа има необработена, нетренирана способност да разчита хората и често долавя улики, които останалите хора в екипа на Кал пропускат.

В главните роли зрителите на PRO.BG ще видят Тим Рот (Кал Лайтман), Кели Уилямс (д-р Джилиан Фостър), Брендън Хайнс (Ели Локър) и Моника Реймънд (Риа Торес).

Коментари (0)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.