Изхвърлиха чалга певец на боклука – там ли му е мястото? /видео/ с онлайн видео и снимки

Изхвърлиха чалга певец на боклука – там ли му е мястото? /видео/

ВИЖ „18+“ на Александър

Линк към видеоклипа: https://www.youtube.com/watch?v=rSSRY6aV8yk

Вече е факт и второто видео на Александър –  един от дебютантите в поп-фолка през 2012г. То е към парчето „18+“ по музика и аранжимент на Мартин Димитров и текст на Тина Денчева. Песента е бърза и ритмична, в типичния дискотечен ритъм.

„Този път доста се постарах. Много зор ми беше да организирам клипа и особено да намеря някои от атрибутите за него. Например шините – на сто места съм ходил да търся, колко ли зъболекари обиколих“ – с усмивка споделя изпълнителят.

Интересното в случая е, че самият Александър е сценарист на новия си клип, като този път е помогнал и с режисурата.

„Много мислих какво да снимам в „18+“, защото за „Целуваш лошо“ беше ясно, че трябва да се наблегне на имидж, но този път исках да е нещо в мой стил, а именно нещо откачено. Идеята ми дойде супер спонтанно и още на вечерта написах сценария. Обадих се на Димитър Колев и Бойко Сърчаджиев и веднага определихме дата. За грима отново се доверих на Александра-Съни.“

Александър сподели, че е имал проблем и с намирането на актриса, но когато най-добрата му приятелка Симона разбрала, тръгнала от морето към София без да се замисля. В клипа двамата си партнират и с магарето Марко, което през цялото време се държало изключително професионално.

В интернет чалга феновете са откровено шокирани от новата „звезда на хоризонта“. Наистина е потресаващо как някои преследват сляпо амбициите си, а не могат да прозрат как биха изглеждали в очите на публиката.

Относно „идеята“ на клипа – вдъхновението изглежда е от Katy Perry – Last Friday Night.

„Забърканите“ в 18+:

Коментари (0)

Публикувано в на 31 юли 2012 г.