Избрани филми от новата седмица по bTV Comedy + програма!

Акценти от филмовата програма на bTV Comedy за седмицата 26 април – 2 май 2010 г.

В ЗАСАДА
Оригинално заглавие: Stakeout
Дата на излъчване: 27-ми април, вторник, 21:00 часа
Комедия, Трилър, Криминален, САЩ, 1987 г.
Режисьор: Джон Бадам
Участват: Емилио Естевес, Ричард Драйфус, Ейдън Куин, Маделин Стоу и др.

Полицаите Крис (носителят на „Оскар” Ричард Драйфус) и Бил (Емилио Естевес) получават нова и както винаги отговорна задача. Заръчано им е да следят бившата приятелка на избягал престъпник. Детективите са убедени, че опасният злодей на всяка цена ще навести дамата на сърцето си. Но вместо да следи хубавицата Мария (Маделин Стоу – „12 маймуни” ), Крис започва да се влюбва в нея…Забравайки за всички мерки за сигурност той решава да разкрие чувствата си пред мутресата точно когато на хоризонта се появява дългоочаквания беглец.

Джон Бадам е и режисьор на сериалите „Герои”, „Сляпо правосъдие”, „Лас Вегас” и продуцент на „Дракон: Историята на Бурс Лий”.

ШЕЙМ ФУРИЯТА
Оригинално заглавие: A Low Down Dirty Shame
Дата на излъчване: 28-ми април, сряда, 21:00 часа
Екшън, Комедия, Криминален, САЩ, 1994 г.
Режисьор: Кийнън Айвъри Уаянс
Участват: Кийнън Айвъри Уаянс, Чарлз С. Датън, Джейда Пинкет Смит, Сали Ричардсън, Ендрю Дивоф, Коруин Хоукинс, Гери Сервантес, Грегъри Сиера и др.

Бившият полицай Шейм (Кийнън Айвъри Уаянс) се занимава с опасни частни разследвания, от които всички негови колеги се отказват. Той винаги е на огневата линия и на една ръка разстояние от смъртта, но успява да се измъкне от всяка критична ситуация.

Негов стар приятел му предлага да издири пропаднали 20 милона долара от наркотрафик. Всички предишни случаи на Шейм изглеждат като детска игра в сравнение с този…

ЖЕСТ НА ДОБРА ВОЛЯ
Оригинално заглавие: One Good Turn
Дата на излъчване: 29-ти април, четвъртък, 21:00 часа
Повторение: 30-ти април, 10:00 часа
Комедия, Великобритания, 1955 г.
Режисьор: Джон Педи Кастерс
Участват: Норман Уиздъм, Джоан Райс, Тора Хьорд, Джоан Ингръм, Ричард Келдикот, Марджъри Фендър, Кейт Гилман, Ноел Хоулет и др.

Норман работи в приют за сираци. Ежедневните грижи за бедните деца си текат неусетно до момента, в който шефът на управата на дома решава да закрие социалното учреждение. Той е решил да събори зданието и на негово място да построи фабрика, която да му носи печалби. Изобщо не го интересува какво ще се случи със самотните малчугани. Норман не може да преглътне тази несправедливост и се развихря както той си знае…

Коментари (0)

Публикувано в на 18 април 2010 г.