Избраха планетарната Симона Първанова за „Най-секси ТВ водеща“

Симона Първанова – „Най – сексапилната БГ водеща”

Водещите Вихра и Даниела сюрпризираха приятно своята колежка от Планета ТВ – Симона Първанова, като в ефир обявиха, че точно блондинката е най-сексапилната водеща в България според тях.

В самото начало на предаването половинката на Андрей сподели, че с Вихра са преценили за най-достойна претендентка сред номинираните в категорията именно лицето на „Лабиринт”. Симона благодари от сърце на двете чаровни дами за милия жест, който видимо я развълнува.

„Очарована съм от това искрено признание на Дани и Вихра, изненадата ме трогна много силно. Те са прекрасни момичета и с този жест ми показаха колко близък вътрешен свят имаме. Доброто отношение, позитивната нагласа и слънчевите усмивки разкриват хармоничната душевност”, сподели след предаването амбициозната млада дама.

Половинките на Иван и Андрей бяха поканили Симона като гост в съботния следобед за да разнищят темата доколко финансовото положение на хората определя приятелския кръг и интимните им взаимоотношения и за да обсъдят новите съквартиранти в къщата на „Биг Брадър”.

Снимки: Явор Иванов

Коментари (0)

Публикувано в на 26 април 2010 г.