Избраха новите Малък Мистър и Малка Мис България – снимки с онлайн видео и снимки

Избраха новите Малък Мистър и Малка Мис България – снимки

Десети юбилеен конкурс Малка Мис и Малък Мистър България 2012

Над 60 деца от цяла България се събраха в Слънчев бряг за юбилейното десето издание на Конкурса за красота и таланти Малка Мис и Малък Мистър България 2012.

Виж още снимки:

malki_mrs-mr_bulgaria

Първата вечер бе посветена на запознанството:  децата си размениха подаръци и събраха подаръци за децата от Дом за деца в Кошарица, които традиционно са гости на Финала.

Финалният спектакъл се проведе  на Амфитеатъра в стария Несебър,  с  подкрепата на Община Несебър и лично на кмета Г-н Николай Димитров.

Възхитителното шоу на фона на руините на стария град събра многобройна публика. Самото начало  напомни за българския дух . Децата изобразиха цветовете на българския трибагреник с тоалети,  специално изработени за Юбилейния Десети  конкурс и хореография на Кремена Шопова  и  предизвикаха  буря от емоции и аплодисменти.

Във втори тур участниците се представиха  в автентитчни за техния район народни носии  в  Тур на Градовете.

Третия тур беше истинска феерия на тоалети – бални рокли и фракове, вълнуващ музикален фон,  интересна хореография.

Водеща на конкурса бе Леда Виденова – Принцеса на Вселената за 2011година. Античният театър в Стария Несебър заблестя в съчетание от светлини, а вековните стени пламнаха в българския трикольор , стилна постановка на младия режисьор Мартин Желев, който успя да превърне  събитието в най-значимия и бляскав форум за детска красота и таланти в България.

Всички участници получиха подаръци.

Авторитетното жури с председател Ирина Папазова, както и традиционното детско звездно жури от носители на титли от предходни издания на конкурса и Международни конкурси с председател Йордан Папазов имаха трудната задача да определят  носителите на титли.

Победителите  получиха  корони и ленти и правото да представят България в редица престижни международни конкурси. Техните имена са:

МАЛЪК МИСТЪР БЪЛГАРИЯ  2012 : Атила Гюнай, Антонио Джулио, Георги Апостолов, Теодор Василев

МАЛКА МИС БЪЛГАРИЯ 2012. :Мелиса Богова, Андреа Маджова, Симона калева, Габриела Биърдър, Надежда Русанова, Клариса Кабзималева, Тонислава Цвяткова, Веселина Владимирова, Симона Вълчева, Доротея Тодорова, Анджели Ангелова, Даниела Мутафова, Айя Христова, Ивелина Кабакчиева, Елена Каишева, Савина Денева, Нели Солакова

Коментари (0)

Публикувано в на 6 юли 2012 г.