Избраха „Кралица на удоволствията“ – по-хард и от Spice Platinum

Сметана, банани и белезници на Кралица на удоволствията

Надуваема Памела се явява на конкурса

Горещи и разкрепостени момичета взеха акъла на гостите в новия клуб “Ел Ей”, където се проведе първия по рода си конкурс “Кралица на удоволствията”. А удоволствията бяха най-много за присъстващите в заведението, защото едва ли някой от тях си бе представял, че ще попадне на място, където ще се разиграят по-смели сцени, отколкото в Spice Platinum.

Зашеметяващите участнички без задръжки разкриха какви са били сексуалните им премеждия и какви още блянове мечтаят да изпълнят – и това се случи в по-невинния от туровете.

Трети тур се превърна в истинска вакханалия, като за първи път в конкурс у нас една от претендентките за титлата бе от гума. Надуваемата блондинка Памела застана чисто гола рамо до рамо с останалите да се бори за приза.

Тя бе подкрепяна от секси мачо, в униформата на полицай, който срамежливо прикриваше интимните й части с ръка. С огромно количество сметана и банани участничките демонстрираха отлични орални умения. В тази игра място намериха сочна краставица и текили с предизвикателно портокалче.

В разгара на вечерта сцената съвсем почервеня – момичетата се награбиха една друга, започнаха да се целуват и облизват по цялото тяло. Повечето от тях се съблякоха, като в техните желания включиха и двама стриптизьори.

Водеща на вечерта бе Нина Никол, която през цялото време предизвикваше въображението на претендентките за титлата. Неприличното поведение на сцената определи първата в историята на България “Кралица на удоволствията” да бъде 23-годишната Деси Ракова. Нейни подгласнички станаха Цветелина Еркова на 18 години и Милена Цветкова, която показа на всички 105-сантиметровия си естествен бюст.

Между туровете по-секси от всякога гостите забавляваше нашумялата в Стар Академи Клавдия.

Снимки: Едстудио ИВАНОВИ

Коментари (1)

Публикувано в на 22 октомври 2010 г.