Избират Мис Силикон 2010 – всички други конкурси са силикон-менте! с онлайн видео и снимки

Избират Мис Силикон 2010 – всички други конкурси са силикон-менте!

Мис Силикон 2010 ще се вихри на морето

На 25 юни предстои да се проведе второто издание на конкурса за красота МИС СИЛИКОН 2010. Тази година кандидатките ще бъдат оценявани на пищен спектакъл в Слънчев бряг в култовото заведение Bedroom Beach.

След предварителния кастинг, на който се явиха 80 тунинговани красавици, до финала са допуснати 12 девойки, които ще се борят за титлата. Надпреварата ще премине  в три тура. Ще има дефилета по бельо и бански, а в трети тур момичетата ще се представят с шоуто The Secret Garden, чийто вдъхновителки са Биляна Йотовска и Невена Воденичарска.

“Постарали сме са да организираме наистина зрелищно шоу, с интересен декор и костюми, а хореографията за първи път ще е доста по-различна, от всичко, което е правено до момента”, споделя официалният организатор и лицензиант на конкурса Мариана Маринова-Мисис България 2007.

Заради нароилите се в последно време конкурси и конкурсчета с подобно име, Мариана категорично заявява, че още през миналата година е регистрирала името в Патентно ведомство и тя държи абсолютно всички права по организирането.

“Всякакви други клонинги са нелигитимни и никой няма право да ползва името “Мис Силикон”. Нашата победителка ще представя България на международен конкурс. Освен това ще сключи договор с професионална агенция, ще заснеме фотосесия и  ще получи материални награди.Тези факти мисля че са достатъчни, за да се разбере кой е носител на правата”, съобщава за родните медии Мариана Маринова.

Кандидатките отново ще бъдат оценявани от звездно жури, което в момента се пази в тайна, за да няма спекулации, че конкурсът е предрешен.

Сред кандидат-красавиците със силиконов бюст е и 22-годишната Гергана Райчевска, носителка на титлата Модел на България. Другите момичетата са с най-разнообразни професии. Има спортистка, медицинска сестра, барманка и дори водолазка.

Коронота на новата МИС СИЛИКОН 2010 ще бъде връчена от миналогодишната победителка Йоана Христова. Една седмица преди конкурса 12 дами ще релаксират, тренират и разучават танците за конкурса в официалния хотел

Кои девойки с напращели бюстове ще разтуптят мъжките сърца ни предстои да разберем на 25 юни/петък/ от 22,30ч. в клуб Bedroom Beach на Слънчев Бряг.

ОЩЕ ЗА КОНКУРСА:

Първото издание на конкурса МИС СИЛИКОН се проведе на 21 октомври, 2009 година в клуб ЕСКЕЙП в София. Официален организатор на събитието е Мариана Маринова-Мисис България 2007. Първото място безапелационно отиде при Йоана Христова, която бе напомпала бюста си с 500 кубика от “вълшебната” течност.

Силиконката нашумя след участието си в клип на Устата и като корица на няколко еротични списания.

Втора в надпреварата остана Катрин Вачева, известна от участието си в риалитито Бягство към победата.

Силвия Котева от Кюстендил остана трета, но скри шапката на всички с рекордните 600 кубика силикон.

Коментари (2)

Публикувано в на 1 юни 2010 г.