Избират Министър-председател на ВИП Брадър с онлайн видео и снимки

Избират Министър-председател на ВИП Брадър

Четирима Съквартиранти ще напуснат Къщата на VIP Brother 2013 преди големия финал на 16 ноември

В понеделник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ участниците избират свой Министър-председател

Тази седмица, няколко дни преди големия финал на 16 ноември, Къщата на VIP Brother 2013 ще бъде напусната от четирима Съквартиранти. В понеделник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ двама участници ще напуснат завинаги шоуто, а в сряда те ще бъдат последвани от следващите двама, получили по-малка подкрепа от зрителите. Само един от петимата Номинирани ще намери своето място сред финалистите в края на сезона и през последната седмица застрашените Съквартиранти ще трябва да дадат всичко от себе си, за да докажат, че именно те заслужават да бъдат сред победителите.

В понеделник вечер Съквартирантите на VIP Brother 2013 ще се сдобият със свой Министър-председател.  Последната номинационна игра, която BIG Brother избра за Съквартирантите се нарича „Избори“. Кандидати за поста ще бъдат Номинираните Ваня, Мира, Ирина, Лияна и Стойко. Всеки един от тях ще трябва да организира и проведе собствена PR кампания, да изработи рекламни материали, както и да заснеме предизборно видео. По време на лайв изданието звездите ще трябва да дадат своя глас за най-надеждния Министър. Как ще се справят Съквартирантите с предизборната платформа? Кой ще бъде най-убедителен и дали звездите ще покажат професионален подход, предстои да разберем.

Гости в лайв студиото ще бъдат известната естрадната певица Тони Димитрова, която ще подкрепи Стойко Сакалиев, д-р Енчев в защита на Ваня Червенкова, радиоводещата Ива Дойчинова за Ирина Флорин и фолк изпълнителят Константин от страна на Лияна.

Кои ще бъдат първите двама, напуснали Къщата преди финала и кои Съквартиранти ще продължат по пътя към победата, ще видим в понеделник вечер от 20:00 часа в лайв изданието на VIP Brother 2013 само по Нова ТВ.   

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 10 ноември 2013 г.