Избират декор за БНТ между три стилни идеи – снимки с онлайн видео и снимки

Избират декор за БНТ между три стилни идеи – снимки

Три проекта финалисти в конкурса на БНТ

Българска национална телевизия подготвя голяма изненада за своите зрители. Съвместно със „Sofia Design Week”, в началото на юни медията даде старт на конкурса за нов декор на Студио 5. Кандидатстваха 41 дизайнерски проекта. Почитателите на „Денят започва” и „Денят започва с култура”, обаче, ще трябва да изчакат още, преди журито да оповести победителя в надпреварата за новия интериор на студиото.

Студиото, от което се излъчва сутрешният блок на Българска национална телевизия, както и публицистичното ток-шоу „Малки истории”, ще претърпи пълна промяна. В конкурса за нов декор, под лупа минаха десетки предложения на водещи архитекти и дизайнери. Идеите – коя от коя по-модерни, целта – студиото да не отстъпва по функционалност на водещите европейски телевизии.

Поради спецификата на задачата и сложните технически изисквания журито не успя да произнесе тежката си дума. От 12-те финални предложения бяха избрани три. Журито даде отсрочка на творческите екипи до края на месеца, за да дообработят идеите си и тогава ще обяви крайното решение.

Разгледай подробно вариант 1 (снимката по-горе) на адрес http://tvstudio5.com/gallery/projects/00011-1.pdf

Разгледай подробно вариант 2 на адрес http://tvstudio5.com/gallery/projects/00018-1.pdf

Разгледай подробно вариант 3 на адрес http://tvstudio5.com/gallery/projects/00008-1.pdf

Повече информация за проектите в конкурса може да видите на http://tvstudio5.com!

Коментари (0)

Публикувано в на 24 юли 2012 г.