Иво от „Всичко Х 10“ гостува в „Господари на ефира“

Всичко това се случва при гостуването на Иво Андреев от хитовото ново предаване в „Господарите“.

„Всичко по десет“ с летящ старт в събота!

Тази събота по Нова бе излъчено пилотното издание на играта „Всичко по десет”, което постигна завиден успех. Шоуто е било гледано от всеки четвърти зрител!

Победителката в първия брой на предаването продължава играта си и във втория, борейки се за реалния шанс да спечели сумата от половин милион лева – голямата награда в шоуто.

Следващият път тя ще трябва да познае какво показва социологическото проучване по нови интересни въпроси.

Един от най-впечатляващите въпроси е „Колко процента от българите са „за” смъртното наказание?”, чийто отговор ще разберем следващата събота.

Успехът на брой 1 на „Всичко по десет” бе почетен подобаващо. Бурният купон продължи до ранни зори.

Но за водещия Иво Андреев вечерта приключи по-рано… в „Пирогов”. Причината не е заради партито, а поради футболна травма в ребрата, която напомнила за себе си. Към празненството се присъединиха и лицата от „Господари на ефира”.

И в този ред на мисли, следващия петък, 24 октомври, в студиото на Рачков и Мария Игнатова ще се появи и самият Иво Андреев!

Той породи чувства на ревност у водещия на „Господарите”, след като се отдаде на лек флирт с Мария.

Чашата на търпението преля, когато чаровните адреналинки Яна и Жана пожелаха да танцуват с Иво.

За да си отмъсти, Рачков показа няколко стари гафове, докато Андреев водеше прогнозата за времето, както и такива по време на снимките на „Всичко по десет”. Всичко това зрителите ще видят в петъчното предаване.

А как ще се развие играта за победителката от първия брой на новото шоу, какви нови и любопитни въпроси ще бъдат зададени в брой 2, ще видим в събота от 21 часа, веднага след „Биг Брадър” 4 по НТВ!

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2008 г.