Иво бере душа в Под прикритие, сезон 4 под въпрос! с онлайн видео и снимки

Иво бере душа в Под прикритие, сезон 4 под въпрос!

Дъщерята на Джаро – неочакван герой в края на Под прикритие 3

Последният епизод от трети сезон започна уж почти според очакваното – Мартин бе сгащен тотално от Иво Андреев, който на всичкото отгоре свика Куката, Големия Близнак и Джаро, за да ги светне кой е Шмекера.

Но приключи изненадващо – Джаро бе подгонен от ченгетата и за малко да бъде хванат. Иво, Куката и Близнака го откриха в планинска хижа и извадиха бития Мартин, за да се разправя той с него. Само че пак неочаквано Джаро не гръмна ченгето под прикритие, а Иво Андонов.

Героят на Захари Бахаров взе да хърка и, въпреки опитите на Куката да го спаси, май не успя. Когато лекарите се появиха и обясниха: „Този е за болница“, обаче, някак оставиха вратичка живот за „големия шеф“ от трети сезон.

Михаил Туджаров яхна зимна шейна и бръмна с мръсна газ, а по петите му с друга шейна го последва окървавеният Мартин. Емил Попов пристигна малко по-късно и за него останаха само кървавите следи в следа.

Кой кого ще стигне вероятно ще разберем в новия сезон. Пак там ще разберем коя е тайнствената щерка на Джаро, която се появи пред заведението на Иво и му позвъни, точно във финалния кадър, а на телефона се изписа името й: „Ния Туджарова“. Вероятно вече сигурно има и кастинг за ролята, ако не е вече избрана. Но продуцентите по всяка вероятност ще мълчат като партизани на разпит, за да може на феновете да им е още по-сладко в очакване на нови серии. Някои зрители обаче от сега не са съгласни с убийството на Иво и се надяват той все пак да оживее.

Гледай видео запис от Под Прикритие – Сезон 3 Епизод 12 / H D /

Мартин вече е татко, снимат четвърти сезон

Купонът за финала на „Под прикритие“ започна с феноменално разкритие – пред Дартс нюз Ивайло Захариев призна, че вече е татко и си има наследник. Синът му се е родил ден преди Свети Валентин, разказа екранният любимец Мартин. Заради участието си в пиесата „Спасителят“ той не успял да присъства на раждането, както се бе зарекъл преди това. Ивайло разказа, че бебето и майката Миряна са добре, но не искали да издават подробности. Актьорът се появи сред едни от първите на купона, като покрай него бяха все от отбора на лошите.

Цветан Цветанов чака четвърти сезон

Сред първите бе и вътрешният министър Цветан Цветанов, който се появи на партито с дъщеря си и шефа на ГДБОП Станимир Флоров. Двамата изгледаха докрай сериала и останаха и след това. Цветанов обясни, че когато има време гледа сериала и не скри, че му харесва. Силовият министър сподели, че се надява да има четвърти сезон. Според него кримката отразява реалността. Но няма как бандитите да черпят идеи от сюжета, тъй като „Под прикритие“ пресъздава период от миналото ни.

Преди да почне така очакваната от всички последна серия режисьорът Димитър Митовски направи своеобразен реверанс към Тодор Колев, с когото гилдията се сбогува в същия ден, само че сутринта. „Един човек попита някога как ще ги стигнем американците – заяви Митовски. – За съжаление той вече не е сред нас. Американците можем да ги стигнем с ето такива сериали.“

Вяра Анкова чете сценарий и решава дали ще има четвърти сезон!

След като изгледаха ефектния финал, на сцената в софийския клуб „Блендер“ Севда Шишманова покани Вяра Анкова да съобщи официално дали ще има нов сезон. „Ето защо ме търсихте толкова – пошегува се Вяра. – Не съм фен на сериалите с много продължения, но трябва да призная, че третия сезон на „Под прикритие“ беше страхотен. Чакам сценария, за да видим за четвъртия.“.

Инфо: Агенция Дартс нюз

Коментари (1)

Публикувано в на 18 февруари 2013 г.