Ивена и Радостина Паньова дъцкат пилешки бутчета с онлайн видео и снимки

Ивена и Радостина Паньова дъцкат пилешки бутчета

Ивена домакинства на Радостина Паньова в Русе

Ивена, която е родом от Русе, направи жест към колежката си от „Ара мюзик” – народната певица Радостина Паньова, като я покани да преспи в тамощното й жилище след концерта от турнето на Фен тв, който се проведе на градския стадион. „Безмислено е да се пътува до София и след един ден към следващата ни дестинация – Велико Търново. А да оставя Ради да спи в хотел, при положение, че аз тук имам дом, е смешно”, коментира изпълнителката на „(Дъц) Звукът на лятото”.

Освен от гостоприемството на Ивена, Радостина Паньова е очарована и от домакинските й способности: „Пристигнахме вчера сутринта. Ивето, вместо да си почине от дългия път, веднага запретна ръкави. Направи салата и най-вкусните печени пилешки бутчета, които съм яла. Справя се чудесно в кухнята!”

Към компанията, разбира се, се присъединила и Джина Стоева, която също е от Русе. След концерта заедно обиколили нощните заведения. „Изкарахме си незабравимо. Освен всичко друго, това турне ни сближава, показва, че между нас няма злоба и завист и ние сме много щастливи от този факт”, споделят звездите на „Ара мюзик”.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 август 2011 г.