Ивена и Дебора искат тройка във видео премиера

Сърбин сложи шипове на Ивена и Дебора

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=jNL37foOCek

Нов дует се оформи в редиците на „Ара мюзик”. Ивена и Дебора – русата и черната фурия от каталога на музикалната компания се обединиха и направиха интересен проект за женската еманципация. Песента се казва „Да покажем на мъжете”. Какво искат да покажат двете мацки ли? Че не са слабият пол, че могат да се освободят от всякакви задръжки и да се държат като мачовците – да си споделят партньорите, а не да се карат за тях:

Да покажем на мъжете как играем тяхната игра.

Искаш ли сега за двете нов обект да избера?

За да онагледи идеята на сингъла, изпълнителките се доверяват на популярния сръбски режисьор Деян Миличевич. Той, логично, бяга от кукленската визия, характерна за момичетата, ставащи притежание или трофей на господата. И избира да сложи на двете героини нестандартни перуки и шипове по лицето. Така Ивена и Дебора се показват в съвсем различна светлина от всичко, което са правили до момента. Преобразени  до неузнаваемост, те изглеждат супер секси и, понеже са го пожелали, ще размекнат коленете както на сръбския модел, който участва във видеото, така и на всички пред малките екрани.

Символиката на женската сила е пресъздадена и чрез сцена, в която звездите на „Ара мюзик” демонстративно разкъсват телата на Батман и Супермен – двата събирателни образа, които от десетилетия служат за идеал и въплъщават могъществото на мъжкия пол. В ръцете на Ивена и Дебора обаче легендите се разбиват. Време е за женско царство!….

Гледайте  „Да покажем на мъжете” по Фен ТВ Full HD и в You Tube.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 януари 2014 г.