Ивайло Захариев Под прикритие в метрото с опасност за живота!

„Под прикритие“ окупира метрото

Бясна гонка с велосипеди. Играта е на живот и смърт. Колелетата бързо слизат по стълбите на метростанция „Васил Левски“ в София. Ивайло Захариев захвърля своето точно пред летящите врати и се втурва с бясна скорост към ескалаторите. По петите му са още трима.

За щастие на разтревожените лелки с пазарски торби целият екшън е част от снимките на сериала „Под прикритие“. В момента камерите на продукцията се въртят из цяла София, като и метрото стана снимачна площадка.

Главният герой Мартин се оказа в клопка, след като негови врагове от мафията са му направили засада и гонка с колелета, но не за да го сплашат, а да го убият.

Полицаят под прикритие се опитва да се спаси във влакчето, като късно през нощта екипът на режисьора Виктор Божинов направи супер зрелище и из тунелите на метрото.

Продукцията обаче изчака мотрисите да спрат и снима след полунощ. За масовка бяха събрани поне 50 младежи, които с удоволствие влизаха, излизаха от станцията, разхождаха се по стълбите, без да се оплакват от високите температури.

Актьорът Иво Захариев избра да направи каскадите сам и се спусна с колелото по стълбите до метростанцията. За целта той се е упражнявал на педалите цели 2 месеца.

Инфо: Агенция Стандарт нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2012 г.