Ивайло – С Галена в новия Баварец MP3 и видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=jAZZVUwvgr0

Потърси MP3

Радиосингъл: http://dox.bg/files/dw?a=c6759a3b7a

Ивайло е ново име на попфолк сцената. Преди броени дни той представи дебютния си сингъл „С Галена в новия баварец“. Музиката и текстът на парчето са дело на самия изпълнител, аранжиментът е на Васил Иванов – Dexter. Режисьор на видеоклипа е Христо Кавалов, съобщава Signal.bg.

„Песента е смесица от попфолк и рап. Моята идея беше аз да дам фолк звучене на песента с музиката и със самото изпяване, а Декстър да доразвие идеята ми от негова гледа точка като вкара саунд, характерен за рапа и хип-хопа и аранжиментът да звучи по-модерно“ – разказва новият изпълнител и допълва още:

„Песента е много вдигаща, енергична, самия текст предразполага за много партита и готини емоции. Има и някои фрази, които са много надъхващи и звучат по-агресивно. Комерсиално парче, подходящо за декември месец, когато са всички купони и партита, хората са настроени да се забавляват и смятам, че песента си носи настроението“.

За емоцията по време на заснемането на първия си видеоклип Ивайло признава: „По-трудно нещо ми беше да се отпусна по време на клипа и да изглеждам естествено. Все пак песента е с много положителна енергия и аз исках да я пресъздам изцяло – с това настроение на хората, което и аз усещам, когато слушам песента“.

„Занимавам се с музика от първи клас, а след осми започнах да уча народно пеене в Музикалното училище в град Добрич. След това записах Маркетинг в УНСС, трети курс съм, но винаги съм искал да се занимавам с музика. Иначе, музиката и текстовете си ги пиша сам. Смятам, че така най-добре мога да преценя кое би ми стояло и паснало най-много в настоящия момент“ – обяснява Ивайло.

Официална информация – Новото лице на попфолка качи Галена в нов баварец

Ивайло е ново име на попфолк сцената. Преди дни той представи дебютния си сингъл „С Галена в новия баварец“. Музиката и текстът на парчето са авторски, аранжиментът е на Васил Иванов – Dexter. Режисьор на видеото е Христо Кавалов.

Заигравката с Галена не е случайна, тъй като младият изпълнител ѝ симпатизира и мечтае да направи дует с нея. Песента е с модерно парти звучене, като в нея се преплитат стиловете попфолк и рап. В текста има фрази, които се оцениха от феновете и вече се цитират като статуси и хаштагове в интернет пространството.

Снимките на видеото са прекъсвани два пъти – от недоволни от високата музика съседи и при проверка от полицейски патрул на столичния бул. „ Христо Ботев“ в 6 часа сутринта.

Ивайло се занимава с музика от седемгодишен. Завършил е Музикалното училище в Добрич с народно пеене. В момента учи Маркетинг в УНСС. Вече е готов с втората си авторска песен, която се очаква да излезе догодина в сезона на абитуриентските балове.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 декември 2017 г.