Ивайло Донков печели Гласът на България? Финал на сезона!

Финалистите във втория сезон на „Гласът на България” са Тодор Георгиев, Васил Чергов, Ивайло Донков и Красимира Иванова

Един от тях ще стане победител и ще грабне специалната награда на bTV – обучение в музикалния колеж Бъркли в Бостън

Във вторник, в специалния епизод на елиминации по bTV станаха ясни финалистите във втория сезон на най-обичаното музикално шоу „Гласът на България”. За първи път това се определи от сбора на оценката на треньора и вота на публиката след полуфинала в понеделник.

Тодор Георгиев от отбора на Преслава, Васил Чергов от отбора на Вики Терзийска, Ивайло Донков от отбора на Миро и Красимира Иванова от отбора на Данчо Караджов са финалистите в „Гласът на България” за този сезон.

Най-голямо впечатление в полуфиналния концерт в понеделник, обаче, направи незрящият Ивайло Донков. Той, в дует с Калуди Калудов, изправи цялата зала в НДК на крака, зрителите настръхнаха, а мнозина се разплакаха. Донков  събра и най-голям дял  зрителско одобрение – 75%. Именно поради този факт се очаква талантът с уклон към оперното пеене да излезе пръв  в зрелищния финал.

Преслава даде 40% на Тодор и 60% на Сашка, а зрителите им присъдиха съответно 61% и 39%. Така със 101% Тодор бе първият финалист в „Гласът на България“!

Тодор:

Вики даде 57% на Васил и 43% на Нина, към които зрителите прибавиха съответно 67% и 33% и така със 124% Васил стана вторият финалист в шоуто!

Васил:

Миро даде по 50% на двамата участници в отбора си и така остави съдбата на Ивайло и Вася в ръцете на зрителите! Със 75% от гласовете на публиката и общо 125% Ивайло (на снимката най-горе) стана третият финалист в „Гласът на България“!

С 60% от Йордан Караджов и 62% от зрителите Красимира стана четвъртият финалист във втория сезон на „Гласът на България“!

Красимира:

За тях подготовката за големия финал в понеделник, 27 май от 20:00 по bTV, вече започна и отговорността да докажат доверието, което публиката и треньорите им гласуваха, за да стигнат дотук е несравнимо голяма.

Със своя вот, зрителите решиха шоуто да напуснат талантите Вася Попова, Христо Младенов, Сашка Александрова и Нина Илиева. Въпреки това, че не спечелиха формата, след участието им в „Гласът на България” родната музикална сцена определено спечели. Открити за нея, остава да следим с интерес и да подкрепяме бъдещите им музикални проекти и творческо развитие.

Големият финал в „Гласът на България” предстои! Какво ще се случи в шоуто и кой ще бъде победителят зрителите ще решат на 27-ми май, понеделник, от 20:00 по bTV.

Гледай видео запис от полуфинала онлайн

Гледай видео запис от последните елиминации онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 23 май 2013 г.