Ивана разходи новия си джип до Истанбул, пее в Клисура

Ивана – най-желана от сънародниците ни зад граница

Оказва се, че Ивана, Мегазвездата на телевизия „Планета“, е най-желаната изпълнителка от нашите сънародници, които живеят зад граница.

Само преди няколко дни певицата изнесе концерт в съседна Турция, където радва с песните си всички, преселили се там. В Истанбул Ивана бе специален гост на сватбата на български емигранти, които са нейни дългогодишни почитатели.

Това е първото задгранично пътуване на изпълнителката, в което тя имаше възможност да се наслади на екстрите на своя нов джип.

Комфортното й пътуване с мощното возило бе допълнено и от приятната компания на нейния бенд – Стояна и Румен. Край Босфора певицата за първи път представи зад граница и новата си песен „Недей“, с която впечатли гостите.

Отпускарският месец август се очертава доста натоварен за певицата. На 15 август тя ще бъде специален гост на Втория национален събор на българите в чужбина, който ще се проведе в „Еко-комплекс Клисура“.

Очакванията на организаторите от вестника на българите по Света „Будилникъ“ са на тържеството да присъстват над 5000 души. Лятото е време за ваканция и много от българите по света са у нас, затова народното веселие е добър повод да се съберат и се забавляват по нашенски.

Телевизия „Планета“ и „Планета Фолк“ са медийни пъртньори на родолюбивото събитие, на което ще направят съпричастни и своите зрители.

През 2007 г. Ивана и оркестър „Канарите“ бяха гости на Събора на родната емиграция в Лондон, а новата покана към звездата е оценка за популярността й сред българите в чужбина.

Съборът в Клисура е с начален час 13 часа и обещава едно истинско народно веселие и добро настроение.

Снимка: Йордан Петков

Коментари (1)

Публикувано в на 5 август 2009 г.