Ивана отдъхва на Равда – снимки от басейна!

Ивана на море с Кали и Роси Пейчева

На 5 август своя рожден ден празнува обичаната певица на народни песни Росица Пейчева. За празника тя получи много поздрави и пожелания за здраве и късмет от свои колеги, почитатели и приятели. Но тържествата за нея започнаха няколко дни по-рано, когато бе на море в Равда заедно със семейството си. По същото време в Черноморския курорт за своята лятна ваканция бяха пристигнали Ивана, заедно с дъщеря си Теодора, Стояна и малкия Иван.

“По цял ден бяхме заедно на плажа, в морето и край басейна”, сподели народната певица. – “Децата много се забавляваха, а малкият Иван вече не се страхува от водата.”

Както знаем, Ивана е кръстница не само на сина на Стояна – Иван, но и на двете деца на Росица Пейчева. Вечер към звездната компания често се присъединяваше и Кали, която това лято трайно се е настанила в новия си дом в Поморие. За Ивана тези няколко дни край морето бяха единствената възможност да почива.

Ангажиментите й в музикалното шоу “Гласът на България” няма да й позволят по-дълга ваканция. От следващата седмица в ефир започват музикалните двубои в отборите, които ще се окажат много инфарктни. На финала в тима на Ивана ще останат само 6 претендента, които след това ще трябва да покажат класата си в пряк сблъсък с отборите на Миро, Марияна Попова и Кирил Маричков. Какво ще се случи, ще можем да видим още от понеделник в “Гласът на България”.

Инфо: Planeta.TV, снимки: Ivana Official във Фейсбук

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2011 г.