Иван Радоев от „Комиците“ показва жената, сина и… Любо Нейков! с онлайн видео и снимки

Иван Радоев от „Комиците“ показва жената, сина и… Любо Нейков!

Актьорът Иван Радоев цепи дърва в студиото на „Търси се…” –  на 23 октомври (неделя), от 11:00 часа, по bTV

Актьорът от най-успешното комедийно шоу в България „Комиците” – Иван Радоев, ще е специален гост в новото издание на „Търси се…”,  тази неделя, 23 октомври, от 11:00 часа по bTV. За първи път той ще разкрие подробности от личния си живот, за който говори твърде малко, както и какво му носи работата в театъра и телевизията.

Първата изненада за актьорa ще бъде колегата му от „Комиците” – Любо Нейков. Той ще разкрие, че двамата се познават още от НАТФИЗ и ще изкаже възхищението си от таланта на Иван като актьор. „Той е изключително емоционален и чувствителен. Притежава една нотка на наивитет, а най- чужди са му нещата, свързани с бита. Изключително дисциплиниран и начетен”, ще допълни Любо Нейков. Той ще предизвика Иван да влезе в ролята на известна българска личност. Коя е тя, зрителите ще разберат в неделя.

Изключително емоционално интервю ще даде в „Търси се майката на актьора – Веселка Радоева. Тя ще признае, че най-трудният период в живота на сина й е загубата на баща му – известният драматург Иван Радоев. Гостът откровено ще разкаже какво му липсва и какво носи от родителя си.

Водещите Меги и Нели ще го срещнат и с неговия син Калоян, който е на път да наследи баща си. „Честност и доброта – това са качествата, които винаги ме е съветвал да нося в себе си. Приличаме си по чувството за хумор”, ще признае малкият Калоян.

За първи път зрителите ще видят и приятелката на актьора – Мария, с която са заедно от 5 години. Двамата ще споделят как и кога са се запознали и къде прекарват най-хубавите си моменти. Мария ще го предизвика в студиото на „Търси се…” да цепи дърва. Защо точно това предизвикателство е избрала любимата му и коя е другата голяма изненада, която Меги и Нели са подготвили за своя гост, ще стане ясно в неделя от 11:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2011 г.