Иван Манчев с главна роля в новото „Черешката на тортата“!

 „Черешката на тортата” променя правилата в нов звезден сезон

Шеф Манчев готви за зрители и звезди в собствения си дом , от 10 юни

Това лято любимият на всички шеф Манчев запретва ръкави, за да демонстрира истинско кулинарно съвършенство – за голямото завръщане на „Черешката на тортата”.

От 10 юни, в новия звезден сезон на шоуто, за първи път шеф Манчев ще кани зрителите в собствения си дом, където лично ще приготвя специални ястия.

През лято 2013 той казва тежката си дума, като поставя оценка от 1 до 5 за всеки от участниците.

Част от новия регламент в предаването са специални мисии, които звездите ще получават лично от шеф Манчев, в началото на всеки епизод на шоуто – от понеделник до петък, точно в 20.00 часа.

Кой не помни кулинарните съвършенства в Черешката  и кой не е чувал за тях?  Още в първата седмица Васил Найденов ще се окаже именно черешката на тортата и специална изненада за някой от участниците. Компаниите в новия сезон ще продължават да бъдат така  сплотени, а шегите на маса още по-забавни.

Жокери за звездите, които ще разкрият своя талант през юни, и ексклузивни  подробности, феновете на шоуто могат да следят на официалната страница на „Черешката на тортата” във Facebook Facebook.com/Chereshkata.na.tortata.

„Черешката на тортата” – от 10 юни, от понеделник до петък, от 20.00 часа по Нова ТВ 

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.