Иван и Андрей правят шоу за ясновидки – две вече нахълтаха в студиото!

Симеон Дянков е следващият министър,  който ще падне, предрича звезда от новото шоу на Иван и Андрей>

В четвъртък гости в „Шоуто на Иван и Андрей” бяха две мистични дами. Едната бе нумероложката Цветанка Рангелова, която предсказа още през декември 2009 година в студиото на Иван и Андрей, че четирима министри от правителството на ГЕРБ ще подадат оставка. Трима вече го направиха. Това бяха Румяна Желева, Божидар Нанев и Анна-Мария Борисова.

Другата мистична дама бе туркинята Маг Надя, която е Ходжа, прави и разваля магии, чете по Корана. Тя разказа за изключително тежката си съдба и гледа на президента Георги Първанов.

Цветанка Рангелова бе категорична, че вече бившият министър на здравеопазването г-жа Анна-Мария Борисова е работохолик, много сподобна жена в работата си, но според цифрите не е за министър. Нумероложката обясни, че за да бъде човек лидер на ръководен пост, трябва да има минимум четири седмици в житейските си числа, каквито има премиерът Бойко Борисов.

На въпрос кой ще е четвъртият министър, който ще подаде оставка до края на годината, г-жа Рангелова хвърли бомбата: „Смятам, че Симеон Дянков ще падне!”. Ако нещо ще се случи, то ще е в периода от 23 септември 2010 до 20 януари 2011.

Маг Надя разказа трагичната история за загубата на сина си. Детето починало на единадесет годинки от магия. Жената смята, че магията е направена по особено жесток начин от нейната снаха. От тогава посредством Корана тя вижда в бъдещето.

Според Маг Надя от 2011 година България ще се стабилизира, а следващият президент ще е от ГЕРБ. Относно настоящия президент Георги Първанов дамата каза, че ще си направи нова партия, но сега е малко неуверен. Тя загатна, че г-н Първанов е харесван от жени, но въпреки това няма да има развод в неговото семейство.

Цветанка Рангелова смята, че Георги Първанов ще създаде по-скоро движение, отколкото партия. Пътят му в живота бил единица и  затова правомерно ни е бил президент според нея.

Иван и Андрей използваха гостуването на двете мистични дами в студиото си, за да обявят един от новите си телевизионни проекти.

Те загатнаха, че след около месец в ефира на Нова телевизия ще стартират формат с хора, които посредством различни дарби могат да виждат в бъдещето. Един от участниците ще бъде нумероложката Цветанка Рангелова.

За петъчното предаване заедно с кандидатът за президент Сашо Дойнов в студиото ще влезе политологът Татяна Буруджиева, която обясни каква е процедурата по издигане на кандидатура за президент, колко време отнема, колко подписа трябва да се съберат и на какво да заложи Сашо Дойнов, за да спечели.

„Шоуто на Иван & Андрей” всяка делнична вечер, от 22:00 часа по Нова телевизия !

Шоуто на Иван и Андрей – 03, 30 септември 2010, Нова Тв

Цветанка Рангелова е добре познат кадър от Канал 2001 и Господари на ефира!

Снимки: Явор Иванов

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.