Иван и Андрей правят едрогърд подарък на Джеки Стоев (+видео) с онлайн видео и снимки

Иван и Андрей правят едрогърд подарък на Джеки Стоев (+видео)

Иван и Андрей празнуват 70-годишнината  на Джеки Стоев с най-едрогърдата състезателка по тенис на маса

На 22 март (вторник) тримата приятели Джеки Стоев, Джони Пенков и Христо Илиев – Чарли отпразнуваха заедно 70-годишнината на Джеки в „Шоуто на Иван и Андрей”.

Джеки, Джони и Чарли се познават от 50 години и работят заедно от 40 години.

Във вечерното шоу бяха излъчени кадри от общите им филми, някои от които отпреди 30 години. Двамата водещи много се забавляваха с гостите си, които не спряха да разказват интересни житейски истории.

Иван и Андрей уважиха рожденика като му подариха бутилка червено вино, а той им върна жеста с книгата си с карикатури и личен автограф.

Освен това двамата шоумени бяха подготвили и друга изненада за празнуващия Джеки Стоев и неговите най-добри приятели, а именно едрогърдата състезателка по тенис на маса – Надя Убчева.

20-годишната дама бе в студиото на Иван и Андрей, за да се оплаче от големите си гърди, които й пречат да практикува любимия си спорт.

„Господ дал, дал, че чак се забравил!” – коментира природните си дадености спортистката.

Надя сподели, че пречката се състои в това, че губи баланс. Тримата събеседници в студиото предложиха да подпират Надя, докато играе. Те посъветваха надарената спортистка сутрин да оставя своите дадености вкъщи, за да не й пречат през деня.

Поради проблемността й да играе тенис на маса с големия си бюст, Надя решила да прибегне към пластична интервенция за намаляване на природните си дадености. Феновете й във Фейсбук обаче я убедили да не го прави.

За да се убедят в затруднението на госпожицата да практикува този спорт, Иван се престраши да „удари няколко хилки” с гостенката си.

Спортистката съжалява за това, че я свързват повече с големия й бюст, отколкото с успехите й в тениса на маса. Надя Убчева практикува този спорт от 14 години и е печелила републикански първенства по тенис на маса. Тя дори показа големия набор от медали, с които е награждавана.

За съжаление Надя разочарова зрителите на вечерното шоу с новината, че си има приятел.

Шоуто на Иван и Андрей 22.03.2011 (част 1/2)

Наша тенисистка: Гърдите ми пречат – Шоуто на Иван и Андрей 22.03.2011 (част 2/2)

„Шоуто на Иван и Андрей” всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимки: Явор Иванов                        

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2011 г.