Иван Гарелов – от „Панорама“ до жури в „Пирин фолк“! с онлайн видео и снимки

Иван Гарелов – от „Панорама“ до жури в „Пирин фолк“!

Иван Гарелов става част от „Пирин фолк“. Популярният телевизионен водещ прие поканата на Община Сандански и директора на фестивала Валентин Пензов, за да оглави журналистическото жури, което за трета година ще бъде алтернатива на фестивалното жури.

„Журналисти от различен калибър и редактори ще имат своята оценка и мнение за най-добрата песен и най-добрия изпълнител от Пирин фолк 2011“, съобщи Пензов и допълни, че вече са ясни имената на фестивалното жури.

Две седмици преди началото официално бяха обявени 11 музикални експерти, които ще оценяват новите песни и изпълнители на Пирин фолк.

Председател на журито ще бъде проф. Стефан Драгостинов (на снимката), а сред ВИП гостите на фестивала са посланиците на страните участници във Пирин фолк – Сърбия, Румъния, Македония и други.

Сред българските гости от музикалната гилдия са потвърдили присъствие Тони Димитрова и Панайот Панайотов. Една от най-гледаните сръбски телевизи ще отразява фестивала със свой екип, а фестивалните вечери ще бъдат излъчвани от БНТ свят, БНТ и телевизиите партньори на „Пирин фолк“.

Водещ на Пирин фолк 2011 ще бъде Станислава Ганчева.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 август 2011 г.