Иван & Андрей и Инджев – какво си говорят бишите на bTV в едно Шоу

Иво Инджев – „Журналист на РъБъ” в „Шоуто на Иван и Андрей”

Във вторник гласовотият журналист Иво Инджев бе гост в „Шоуто на Иван и Андрей”. За да се уверят на живо в певческите възможности на г-н Инджев – една от звездите в „Байландо”, двамата водещи стартираха предаването си като запяха заедно със своя гост нашумелия хит на Веселин Маринов, посветен на МВР – „Нашата полиция”.

Домакините и гостът им си спомниха с умиление за времената, когато са работили под покрива на една и съща телевизия и забавните моменти, които са имали заедно.

Иво Инджев е горд баща на пет деца, от които едно момче – Волен, който е и най-голямото дете в семейството, и четири момичета – Ани, Ива, Елена и Нина.

Многодетният родител сподели, че гледа и петте си деца с много любов. Три от тях са от предишния брак на журналиста и живеят в Германия при майка си. Затова той се пошегува, че е дал трите си деца за отглеждане на Европейския съюз.

Иво Инджев обясни, че с бившата си съпруга Регина имат отлични отношения и тя е присъствала на сватбата с настоящата му съпруга. Той призна, че с Регина дори са се развеждали с един адвокат, а съдията не проумявал, защо се разделят.

Настоящата съпруга на Иво Инджев се казва Росица Павлова – Инджева и е оперна певица. Гласовитият журналист разкри под секрет, че и съпругата му ще пее задно с неговата пееща двойка в певческо-танцувалното шоу на Нова телевизия – „Байландо – сцена на мечтите” този четвъртък. Г-н Инджев сподели, че пее от сърце за каузата, с която се е заел.

Иво Инджев харесва да съчетава различни обществени роли като редува същността си на сериозен водещ, а сега и певец в шоу. „Аз си пея от край време, друг е въпросът как го правя!” – пошегува се той.

Иван и Андрей говориха с госта си и за провокативната книга, която Инджев написа след скандала „Дянков – Първанов” в „Шоуто на Иван и Андрей”.

Журналистът обясни, че първоначално е трупал впечатления и изведнъж изригнала идеята за написването на книга, чийто основен герой е президентът Георги Първанов. Той бе категоричен, че не търси отмъщение чрез своите писания. „Президент на РъБъ” е книга за злоупотребата с властта и за мълчанието на българските медии за неща, за които трябва да се говори. Авторът е подкрепил текстовете си с интервюта с конкретни личности, коментиращи събитията, на които се е спрял той.

За ловните умения на президента Инджев каза: „Добър ловец е и това трябва да му се признае!”.

Според Иво Инджев човек трябва да владее две изкуства: изкуството на компромиса и изкуството да превръща негативите в позитиви.

Във вторник Иван и Андрей откриха „Ден на кариерата за хора с увреждания 2010 – мост за намаляване на ефектите от кризата”.

Ето защо само ден след събитието, гости във вечерното им шоу ще бъдат – Албена Атанасова – зам. кмет на София, Ивайло Маринов – незрящо момче от Нов Български Университет, както и социологът Мира Радева.

Г-жа Радева подкрепя благотворителна кауза в полза на наркозависимите в България като пее в телевизионното шоу на Нова телевизия – „Байландо – сцена на мечтите”. Тя подкрепя различни каузи, свързани с инвалиди и е имала редица проекти в тази насока съвместно със зам. кмета на София – Албена Атанасова.

Снимка: Явор Иванов

Коментари (0)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.