Ива Стоянова и „Градът“ се завръщат

Градският човек вече има своя територия в ефира на NEWS7

Водещата Ива Стоянова се завръща на екран с предаването „Градът“

Хората, които милеят за развитието на своя град и са съпричастни към различните проблеми в него, вече ще имат своя територия в ефира на NEWS7.

След успеха на филма посветен на Стилиян Петров и неговата борба с левкимията – „СТАН – да победиш с любов“, водещата Ива Стоянова е отново на екран.

Тази събота, навръх Димитровден в 13,30 ч., тя се завръща в ефира на NEWS7 с новото предаване „Градът“, aдресирано към активните градски хора, чиито проблеми, радости и живот през изминалата седмица, са обект на теми и коментари. Продукцията е позната от ефира на ББТ.

В дебюта на „Градът“ по NEWS7 зрителите ще станат свидетели на аргументиран дебат по петте основни проблема на София. В него ще участват водещи лица от политическите партии, представени в Столичния общински съвет, както и самите зрители, чрез директна телефонна връзка в студиото.

Навръх Димитровден, Ива Стоянова ще ви срещне и с четирима именници, доказали се в своите професии на доктор, търговец, спортист и политик.

Авторът на крилатата фраза, че София няма нужда от главен архитект – арх. Торньов, също ще бъде в студиото на „Градът“, за да защити твърдението си и да сподели своите виждания за развитието на столицата.

Целта на Ива Стоянова и целия екип на предаването „Градът“, е то да бъде терен за непрестанен диалог между градската администрация и градските хора, и така да се решават проблемите на живота в големия град.

„Градът“ ще създава, представя или развенчава добри или лоши примери за хора и събития, с една единствена цел – да бъде партньор на градския човек и заедно с него да направи града и живота в него по-хубав, подреден и щастлив.

Градът“ с Ива Стоянова по NEWS7 стартира на живо на 26 октомври,  точно в 13,30 ч.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2013 г.