Ива Атанасова е Best Model of the World 2011 – 200 снимки, видео!

Българка стана „Най-добър модел в света”!

Ива Атанасова се казва най-добрият модел в света за 2011 година! Името й изправи на крака развълнуваната публика в Античния театър в Пловдив на 30 юли, когато се проведе финалът на продължилия цяла седмица конкурс Best Model of the World. България е негов домакин за втори път, но в 23-годишната история на надпреварата за професионални модели за първи път короната отива при български представител. Сред мъжете победител стана сърбинът Даниел Михайлович.

Грандиозният спектакъл продължи почти три часа и се излъчи директно по НОВА Телевизия и още 14 чуждестранни канала. Така зрителите по цял свят имаха възможност да видят някои от най-значимитеи красиви  исторически и природни забележителности на България и едновременно с това да чуят прекрасния глас на Нели Андреева, солист на фолклорен ансамбъл „Филип Кутев”.

Галерия от конкурса (101 снимки):След окриването на церемонията водещите – топмоделът Ирен Онтева и „гласът на НОВА” Емил Кирилов представиха моделите, идващи от общо 61 държави. Те дефилираха няколко пъти на сцената – в джинси, по бански костюми и във вечерни тоалети. Най-много овации получиха haute couture роклите на турската дизайнерка Февзие Чамер.

Най-впечатляващата част от програмата на Гала-вечерта обаче безспорно бяха изпълненията на ансамбъл „Тракия” и на Кралете на фламенкото Los Vivancos, които пристигнаха от Испания специално за Best Model of the World. Седемте братя разпалиха Античния театър с огнените си танци и музика, писана и изпълнявана от самите тях. На специална пресконференция в хотел „Санкт Петербур” предишния ден те обявиха, че ще дойдат отново в България през есента, за да взривят публиката със „екстремен фламенко фюжън” спектакъл, пожънал успехи по целия сват. Показаните кратки фрагменти от него буквално разтърскиха зрителите на Best Model of the World и международното жури.

Част от него бяха звездите Толга Карел (Оуз от „Листопад”) и Гюнгьор Байрак (Лейди Гюнгьор Беричи), която познаваме като злата свекърва от „Перла”.

Заедно с останалите над 20 членове на журито те гласуваха и определиха като втори подкласници Алекс Прунес от Испания и Анахи Васкез от Мексико. Това бе и двойката, класирана от журналистите на първо място в специалната Вечер на медиите. Първи подгласници станаха азербайджанката Гюнай Мусаева и турчинът Ибрахим Гюбери. Сред специалните награди бяха тези за най-добър национален костюм, които отидоха заслужено при мексиканката и представителя на Шри Ланка. С лента за „Най-добър фотомодел” се окичи венесуелецът Диего Росас, а за най-грациозен модел бе отличена чаровната китайка Мо Ли. Сенегалката с безкрайно дълги крака Раматулайе Диуф бе обявена за най-фотогенична сред жените, а Нсимба Силвестре от Ангола за най-добрият джентълмен.

Галерия 2 от конкурса (102 снимки):В приповдигнато настроение, но и с малко тъга, че се разделят победители и победени се отправиха към казиното, където лично Еркан Озерман връчи на всички специални плакети и награди. После участниците и самите Los Vivancos отпразнуваха заедно финала на конкурса с бурен купон в клуба.

Българка стана Best Model Of The World 2011: Участвала е в конкурс в Шоуто на Слави
Победителка стана варналийката Ива Николаева Атанасова, участвала в конкурса „Претендентът“ в Шоуто на Слави

Best Model Of The World 2011 (1/6)

Best Model Of The World 2011 (2/6)

Best Model Of The World 2011 (3/6)

Best Model Of The World 2011 (4/6)

Best Model Of The World 2011 (5/6)

Best Model Of The World 2011 (6/6)

Коментари (0)

Публикувано в на 1 август 2011 г.