ITV Partner става Total TV – тук е всичко за новата сателитна ТВ!

Водещ провайдър на сателитна телевизия в региона обявява началото на дейността си и на българския пазар Total TV дойде и в България!

С навлизането си в Бългрия, 1 април 2010г., регионалната сателитна платформа  Total TV вече е доказала водещата си позиция на пазара на сателитна телевизия в региона. Купувайки ITV Partner, услугата на Total TV автоматъчно става достъпна за десетки хиляди абоната у нас.
Total TV е водеща регионална сателитна платформа  (DTH-Direct To Home) собственост на европейския фонд Mid Europa със седалище в Лондон и EBRD (Европйеска банка за възстановяване и развитие). За четирите години от създаването си платформата е разширила дейността си в седем държави в региона и с потребители в цяла Европа.

Total TV е модерно решение, обединяващо най-доброто от всички системи – най-добрите световни и родни канали  дигитален сигнал, покритие навсякъде,  и всичко това съчетано с  NDS технология, ползвана от най-големия европейски (британски) телевизионен провайдър „Sky“.
На взискателните български клиенти на ТВ пазара  компанията ще предложи редица нови услуги като:  HDTV – телевизия с висока резулуция, DVR (Digital Video Recorder с hard диск) – за записване, паузиране и превъртане на предаването, в момента на излъчване скоро и VOD (Video On Demand) – голяма база от най-гледани програми, които потребителят може да приема, когато пожелае.

Total TV дава възможност на потребителите да гледат според желанията си програми с  различна тематика- над 50 спортни, забавни, научни и информационни канали. Освен това към бързия и безплатен монтаж получават възможност за безплатно ползаване на оборудването и достъп до 200 безплатни канала от сателитите  W2, Astra и/или Hot Bird. Total TV предлага и  prepaid и  postpaid начин за плащане, с възможност за проверка на месечната сметка в Интернет или по телефона, а всички нови postpaid потребители получават гратисен период, през който могат да изберат най-подходящия пакет програми.

Иван Тотев, директор на  Total TV в  България,  заяви,  че към момента услугата на компанията вече се ползва от над 50.000 домакинства на територията на страната ни, които компанията наследи от бившия ITV Partner. Също така Тотев подчерта, че предимствата на  Total TV включват  атрактивна оферта с канали и услуга с високо качество. Вярваме, че потребителите на Total TV ще оценят kaчеството на усллугата и бъзата инсталация на оборудването, както ги оцениха потребителите от шест страни в региона , a от скоро и потребителте от  цяла Европа.допълни Тотев.

Драгица Пилипович Чафей, до скоро един от директорите в EBRD, а сега генерален директор на  Total TV, каза, че след останалите шест страни в региона, навлизането на българския пазар  е логично и допълни, че  Total TV е вложила 40 милиона евро за развитие на платформата в региона, и в стратегията на компанията е заложено продължение на инвестициите с цел да заеме адекватно мястото на българския пазар и да стане водещ провайдър на сателитна телевизия и в България.

*******

За компанията

Total TV е водеща регионална сателитна платформа (DTH-Direct To Home) собственост на европейския фонд Mid Europa със седалище в Лондон и EBRD (Европйеска банка за възстановяване и развитие).
От 2006г. платформата предоставя на потребителите си из целия регион голям брой TV канали с картина и звук с  най-високо качество.
За четирите години от създаването си платформата е разширила дейността си със седем държави в региона и с потребители в Европа.


година държава
2006. Сърбия
2007. Словения
Черна Гора
2008. Босна и Херцеговина
Хърватия
2009. Македония
2010. България

Total TV International

Коментари (5)

Публикувано в на 12 април 2010 г.