Ицо Петрофф подхваща Крум и Миро в нова книга за БГ гейовете

Втора част на скандалната книга „Тайните на гей елита”

След първата част на най-скандалната книга за 2009 г.  – „Тайните на гей елита”, колоритният музикант, рок певец и композитор, а в последните години мениджър и председател на „Арт рок център” и лейбъла за авторски права „Мюзик старс”, е на път да издаде втората си книга-провокация.

Във втората част на книгата си, която няма аналог по темата за хомосексуалисти и бисексуални жени в България, колоритният гей разказва увлекателно истински случаи, които е преживял с бележити и легендарни личности като Леа Иванова, Невена Коканова, големия оперен певец – тенорът Стоян Донков.

В книгата има подробности и за най-новите звезди на забавния жанр като Галя от Каризма, Руши Виденлиев, Крум, Миро, Ирина Флорин и още много други елитни фигури от арт средите и българската бохема.

Определено във втората част на „Тайните на гей елита” Петрофф не жали нито политици, нито хеви метъл изпълнители, „продали душата на дявола” и членуващи в сектите на сатанистите в България. Във втората си книга Ицо Петрофф разкрива увлекателно гей връзките на подземния и надземния свят.

„Първата част на книгата, издадена от „Интер Медия Груп”, предизвика сериозен тръс на книжния пазар, но втората част ще бъде още по-скандална”, твърди мега гей рок изпълнителят.

Коментари (6)

Публикувано в на 24 април 2010 г.