Ицо Хазарта танцува валс в Денсиг старс

Наталия Кобилкина напусна сцената нa Dancing Stars  

Ицо Хазарта се върна в играта

Наталия от Ростов на Дон дойде, видя, но не победи на сцената в Dancing Stars. В петъчния LIVE хубава сексоложка и танцовата й половинка Живко се сдобиха с втора елиминация, която се оказа последна. Каубойският им танц и имидж имаше своите фенове, но те не бяха достатъчни, за да задържат двойката в шоуто. След оттеглянето си от спектакъла, Кобилкина ще се заеме с отново с това, което прави най-добре – да дава професионални съвети за отношенията между мъжете и жените.  Онова, което зрителите няма да видят е самбата, която двойката усилено подготвяше на най-горещата песен на Глория Естефан.

Ицо Хазарта и Лили получиха силна подкрепа от журито. Зрителския вот ги върна отново в играта и им спести  танца в елиминациите.  Боксьорът Детелин Далаклиев и партньорката му Кети   представиха един много по-добър танц.  Шампионът по бокс бе защитен от шампиона по стрелба  Мария Гроздева. Зрителите  ги подкрепиха и им дадоха шанс да изиграят своя  виенски валс в понеделник. Според журито мистър “Сделка или не”  е постигнал най-голям напредък в танците, а той допълни, че това е благодарение на партньорката му Ралица. Според Нед, който бе сред гостите  в шоуто, Румен не е просто забавен, той е откровено смешен и за това си заслужава да остане   шоуто.

“Заради тези две баби всичко си заслужава”  сподели Део пред камерите на Dancing stars и поясни, че двете му баби са силно развълнувани  и радостни от  неговия танц с  Елена.

Ангел за кратко смени Дорина с Моисей, за да изпеят тоталния хит на миналото лято – „Кой ден станахме”. А Алфредо Торес заряза стола си в журито, за да танцува с шампионката по художествена гимнастика Симона Пейчева.

Гледай видео запис от предаването в петък онлайн

В понеделник, 25 март от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия  предстои да видим как 12-те  звездни двойки ще се справят с ритъма на самба и  виенски валс.

Гледай видео запис от предаването в петък онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2013 г.