Ицко Финци разказва приказки за възрастни по радио „Бинар“

БНР издаде приказките на Роси Кота с гласа на Ицхак Финци

Рекламно-издателската къща на Българското национално радио издаде DVD към книгата с приказки за възрастни на Роси Кота „Морето, мидата и други истории”.

Слушателите и зрителите на великолепното издание ще научат отговорите на въпросите: „Колко дълбоки са чувствата, има ли смисъл да се свиваме в черупките си, заслужавали си цял живот да се гмуркаме за бисери…” чрез анимация с картинки от книгата и оригинално изпълнение на големия български актьор Ицхак (Ицко) Финци. Почитателите го познават и с таланта му на оригинален разказвач.

Всички гости на тържеството за откриването на Новата онлайн платформа на Българското национално радио – радио „Бин@р“, на 19.07.2012 г. в 18.30 часа в градината пред Първо студио на БНР,  ще получат като подарък последното DVD на Рекламно-издателската къща на обществената медиа.

Книгата с приказки за възрастни на Роси Кота „Морето, мидата и други истории” ще могат да чуят и видят всички в интернет радио Бинар:

…Някога, а и сега, живеело едно Море. То било най-голямото, най-красивото и най-безкомпромисното Море от всички морета. В него живеела Мида. Колкото Морето било голямо и всемогъщо, толкова Мидата била малка и непотребна – така си мислела Тя. Морето било много заето. От сутрин до вечер се трудело. Тичало от бряг до бряг, грижело се за разните неща, които живеели в него, и поддържало строг Ред. То много държало на Реда, защото така Животът му бил по-лесен….

Коментари (1)

Публикувано в на 19 юли 2012 г.