Италианската булка еп. 166, 167, 168, 169, 170 от 30.11., 01, 04, 05, 06.12.2017

166 серия
Фиорела поднася голяма изненада!

Фиорела научава, че Педро може да е неин брат по бащина линия. Серхио и Сантино се намират в трудната ситуация да обяснят този сериозен проблем.

Гаел отхвърля Агустин заради парите. Ситуацията на Джана и усложненото финансово положението, в което ще изпадне, ако престане да бъде един от семейство Анхелес.

Федерика обвинява Пилар като поставя нейни отпечатъци на едни капки с отрова, които смята да използва, за да се отърве от Доминго. Той е единственият свидетел, който може да свидетелства срещу нея и да я прати в затвора.

167 серия
Федерика в затвора!

Федерика прави опит да се отърве от Доминго и да натопи за това Пила, за да избегне разобличаване.

Елоиса събира всички от семейството, за да прочете завещанието си. Точно в този момент, Федерика изисква своя дял от парите. Тя е прекъсната от пристигането на агентите, които я задържат за опит за убийство.

Роксана се забърква в проблеми, когато Бенито записва първия ѝ ден като доброволка и случайно качва видео записа в мрежата. Дали „Лейди Анхелес“ ще нападне отново?

Фиорела научава, че Педор е скрил истинската причина за ДНК теста. Сега, когато и двамата знаят, че може да са брат и сестра, нямат търпение и правят всичко възможно да научат резултатите.

Дали Доминго ще се спаси от злините на Федерика?!

168 серия
Фидел разобличава Федерика!

Фидел разказва как са събрали доказателствата, които недвусмислено обвиняват Федерика като единствената авторка на убийството на Данте и как са избегнал Доминго да стане следващата ѝ жертва.

Пилар и Серхио осъзнават, че могат да дадат втори шанс за любовта.

Сантино и Хулиета се оставят на страстта. Щастието, че са открили дъщеря си жива и здрав, заздравява връзката между тях.

Гаел разкрива истината за майка си и Агустин преди Елоиса да прочете завещанието си.

169 серия
Джана се бори между живота и смъртта!

Джана предупреждава всички, когато здравословното ѝ състояние се влошава и се налага да я закарат в болницата. Положението ѝ е много тежко: ако не се намери скоро сърце, може да умре. Дали ще открият донор преди да е станало прекалено късно?!

Елоиса се променя и не позволява Гаел да излезе от завещанието ѝ, въпреки че не е един Анхелес по кръв. Силният характер на Елоиса се е смекчил и сега семейството изглежда по-обединено от когато и да било.

Федерика има сериозни проблеми. Ситуацията ѝ със закона се усложнява и трябва да си плати с дълга присъда в затвора. Дали затворът може да спре Федерика?!

170 серия
Присъдата на Федерика!

Елоиса посещава Федерика в прокуратурата, за да я изслуша и да ѝ предложи помощта си. Омразата към семейство Анхелес завладява окончателно Федерика, която е осъдена на дълги години затвор.

Сантино и Хулиета най-накрая получават резултатите от ДНК теста. Педро и Фиорела се подготвят да чуят истината и да разберат окончателно дали са брат и сестра.

Гаел се извинява на Агустин за поведението си преди, когато го е отхвърлил и го е обидил. След като всички знаят истината, няма никакъв проблем да се откаже от името Анхелес и да приеме фамилията на баща си – Фонсека.

Елоиса признава най-голямата си тайна пред Серхио – тя е убила Максимо. Тя е живяла с тази вина, която не е оставяла съвестта ѝ на спокойствие.

Гледай видео запис от сериала – тук или тук

Инфо: Telenovella-bg.com

Коментари (2)

Публикувано в на 30 ноември 2017 г.