Италианската булка еп. 161, 162, 163, 164, 165 от 23, 24, 27, 28, 29.11.2017

161 серия
Признанието на Данте!

Семейство Анхелес научава за любовната връзка между Данте и Федерика чрез видео запис, който Данте е оставил. В него признава участието си в убийството на Габриела и предупреждава, че Федерика е на път да разкрие истината за тази смърт. С това разкритие, Елоиса и семейството започват разследване на истинността на признанията във видео записа.

Семейство Анхелес е разстроено – смъртта на Хоакина е много тежък удар за всички и по-специално за Роксана.

С новината на Серхио, Педро се разстройва и дори не иска да си представи какво е да изгуби жената, която обича. С болка в сърцето, той се отдалечава от Фиорела, докато не излязат резултатите от ДНК теста, който трябва да установи дали са брат и сестра или не.

Освалдо разговаря с Агустин, за да изясни подозренията относно предполагаемата му връзка с Гаел и майка му. Доказателствата са неоспорими и Освалдо приема думата на Агустин.

162 серия
Педро преживява истински кошмар!

Педро преживява най-ужасния си кошмар и не понася идеята, че Фиорела може да е негова сестра. С болка в сърцето, той взема решението да се отдалечи от нея още преди да са готови резултатите за бащинство на Серхио.

Действията на Педро засягат дълбоко Фиорела, която не може да избегне страданието си като вижда любимия си толкова студен и далечен.

Появява се евентуален донор и надеждата на Джана се завръща. Семейство Анхелес показват своята подкрепа, въпреки страха, който една такава операция предизвиква.

С показанията на Данте, Елоиса вече няма никакви съмнения за Федерика. От този момент, ранчо Анхелес започва да се наблюдава по 24 часа и това слага началото на издирването на следи, които да разкрият убийството.

Хулиета и Сантино се опитват да убедят Фиорела да си направи ДНК тест. За нещастие, тя не е благоразположена и безразлична на каквито и да е жестове на любов, които те показват.

163 серия
Пилар – жертва на Федерика!

С показанията на Данте, Федерика обвинява Пилар, за да попречи да бъдат разкрити нейните престъпления. Като основен заподозрян, Пилар е задържана от агентите от разследването. Сега е неин ред да даде показания и да докаже своята невинност.

Освалдо заплашва Агустин да стои далеч от Гаел. Въпреки доказателствата, Освалдо отхвърля идеята да изгуби брат си и да навреди на репутацията на майка си.

Педро приема трудната задача да убеди Фиорела да си направи ДНК тест. Страхът изяжда не само Педро, но и Сантино и Хулиета, които се страхуват, че може Серхио да е баща на Фиорела.

Джана губи шанс да бъде оперирана – вероятното сърце не е съвместимо. Надеждата отново угасва и за семейство Анхелес не остава друго, освен да се надяват на чудо, което да спаси живота ѝ.

164 серия
Фиорела – бременна?!

Фиорела подозира, че може да е бременна. Новината изнервя още повече Педро, който прави всичко възможно, за да получи по-скоро резултатите от ДНК теста. Това изненадващо отчуждаване събужда подозренията на Фиорела, която страда много, че е далеч от любимия си и не може да разчита на него в трудни моменти.

Катя се намесва, за да помогне на Гаел. Както изглежда, дните ѝ като лоша жена са приключили и сега е решена да помогне на Агустин, който според нея не бива да отказва и да се бори за сина си.

Роксана загърбва своя труден характер и предлага помощта си на Джана. Сега, повече от всякога, те имат нужда от приятелка, която да ги подкрепи в тези толкова трудни моменти.

165 серия
Пилар издава Федерика!

Пилар издава Федерика и разкрива тайната около убийството на Данте. С това обвинение, агентите от разследването задържат Федерика и я отвеждат в прокуратурата да даде показания. Каква ли ще е съдбата на Федерика?!

Педро научава, че Фиорела се е почувствала зле и много вероятно да е бременна. Той използва тази новина като претекст да поиска тест за бременност и да я убеди да си направи и ДНК тест. Педро иска най-накрая да научи истината.

Джана научава, че Фиорела не е нейна сестра и може да е бременна. Съветите на Джана засягат чувствата на Фиорела, която решава да даде шанс на Хулиета и Сантино като ги приеме за свои родители.

Гледай видео запис от сериала – тук или тук

Инфо: Telenovella-bg.com

Коментари (1)

Публикувано в на 23 ноември 2017 г.