Италианската булка еп. 151, 152, 153, 154, 155 от 09, 10, 13, 14, 15.11.2017

151 серия
Търси се сърце за Джана!

Джана научава сериозна новина: здравословното ѝ състояние не се е подобрила и има нужда от трансплантация на сърце. Роксана се опитва да я окуражи и я убеждава да промени външния си вид. Промяната на Джана е ключов момент в отстраняването на Катя и отдалечаването ѝ завинаги от техния живот.

Съдбата на А Корп е под съмнение. Педро е отстранен от поста на президент. Инвеститорите не искат един Анхелес начело на компанията и оттеглят всичките си пари. Така бъдещето на Елоиса и семейството ѝ е несигурно.

Пилар разкрива пред Федерика, че Данте е убил баща ѝ. Елоиса открива, че тайната, която е пазила толкова години, е на път да създаде сериозни проблеми.

152 серия
Федерика започва отмъщението си срещу Данте!

Данте се обяснява в любов пред Федерика, но тя решава да загърби чувствата, за да продължи с отмъщението – да накара да страда мъжа, който е убил баща ѝ.

Джана започва с плана на Роксана за отстраняване на сестрата на Гаел. С промяната на външния си вид, Джана впечатлява Катя и успява да изплаши с новооткритата си красота.

Серхио е изненадан от неочаквано посещение от Хулиета. Връзката им стига своя край заради лъжите на Серхио.

Дали това е нов шанс за Сантино, за да се събере с голямата любов на живота си?!

153 серия
Фиорела научава истината!

Фиорела открива, че е законна дъщеря на Марио и Силвана. Съмненията относно осиновяването ѝ изчезват и изключва възможността да е изгубената дъщеря на Хулиета и Сантино.

Хулиета решава да се отдалечи от Серхио и да сложи окончателно край на връзката им.

Елоиса се страхува от най-лошото сега, когато Пилар е разкрила тайната около смъртта на Габриел. Данте е предупреден от Елоиса за възможната опасност и не подозира, че Федерика вече е започнала отмъщението си срещу него.

154 серия
Федерика убива Данте!

Данте умира в дома на Анхелес в резултат на отровено вино, което изпива.

Елоиса се изправя срещу Федерика в опит да потвърди, че тя е убила Данте. Преди подозренията, семейство Анхелес иска аутопсия, която да определи причината за смъртта.

Серхио поставя под съмнение бащинството на Сантино след като си спомня как преди 25 години е измамил Хулиета, за да бъде с нея. Това разкритие отваря възможността той да е бащата на дъщерята на Хулиета.

Подозренията на Сантино и Хулиета изплуват след потвърждението на Фиорела относно истинските ѝ родители.

Бенито и Роксана избягват от университета, за да се насладят на компанията си.

Дали Адела и Рейналдо отново ще изиненадат?!

155 серия
Джана губи вяра!

Джана изпада в депресия след смъртта на Данте. Надеждата да открие подходящо сърце малко по малко умира. Гаел и Фиорела се опитват да повдигнат настроението ѝ, но притесненията нарастват след като нямат никакви новини относно донор.

Елоиса научава за любовната връзка, която са поддържали Данте и Федерика. Въпреки резултатите от аутопсията, подозренията на Елоиса продължават да са насочени към Федерика.

Сантино се сближава с Фиорела и предлага помощта си. Връзката, която съществува между тях, е много специална, същата, която един баща би имал с дъщеря си.

Гледай видео запис от сериала – тук или тук

Инфо: Telenovella-bg.com

Коментари (1)

Публикувано в на 9 ноември 2017 г.