Италианската булка еп. 146, 147, 148, 149, 150 от 02, 03, 06, 07, 08.11.2017

146 серия
Италианката се превръща в истинска дама?!

След като Елоиса дава благословията си на Педро и приема Фиорела като част от семейството си, настъпват нови промени. Елоиса подготвя изненада – Фиорела трябва да се научи как да се държи като истинска дама и жена в семейство Анехелс.

Сред първите стъпки, които предприемат, е да научат красивата италианка как да се облича като дава, за да може да се вписва в обстановката на социални събития и да опознае протокола, за да бъде на нивото на Педро. Гримьори, стилисти, модисти и дори масажисти се включват в трансформацията на девойката и я превръщат в истински ангел.

Какво ли ще измислят Федерика и Освалдо?!

Докато Фиорела започва с преобразяването, Освалдо и Федерика обединяват сили, за да измислят перфектния план да се отърват от Фиорела и детето, което предполагат, че очаква.

В същото време, Айтана е сама и без грижи след случилото се с Педро. Тя научава, че бившия ѝ годеник се е оженил за Фиорела след като я е зарязал в деня на сватбата. Тази новина, която научава от Роксана, събужда огромната омраза, а тя води след себе си и желанието да си отмъсти.

Дали Виторио ще разкрие истината?!

Виторио не може повече да пази в тайна писмото, което приятеля му е оставил преди умре за Фиорела. Изпълнен със съмнения и голяма болка, той решава, че е настъпил момент да поговори открито с нея, въпреки че тази новина може да повлияе на връзката им и да я изгуби завинаги.

147 серия
Айтана срещу Педро!

Айтана упреква Педро за болката, която е преживяла, когато той я изостави пред олтара. С голяма злоба, тя се заклева никога да не му прости за предателството и за тайната сватба между Педро и Фиорела.

Хулиета и Сантино получават още информация за местонахождението на дъщеря си. Развълнувана от мисълта, че скоро ще я открие и ще се събере с нея, любовта между двамата, която е съществувала между двамата, се събужда отново.

В това време, Соня се връща на работа като певица и от страх какви може да са последствията, тя решава да покани Освалдо, за да му покаже, че пеенето е истинската страст, което движи живота ѝ.

Федерика започва изпълнението на плана си – убийството на Фиорела. Освалдо отказва да следва инструкциите и това е дело на неговата съвест, която не може да понесе мисълта да се замеси в убийство.

Дали има идеално престъпление?!

148 серия
Освалдо – без никакъв изход!

Федерика продължава с отмъщението си срещу семейство Анхелес. Тя свиква извънредно събрание на директорите в А Корп с намерението да измести Педро като президент на компанията. Изкарва го измамник.

Използвайки измамата, извършена срещу баща ѝ, Федерика посява семената на съмнението в членовете на съвета относно бъдещето на парите им, наследството и инвестициите. Поставя под върпос и моралните качества на Елоиса и семейството ѝ.

Скандализирани от такова изявление, директорите решават да гласуват дали Педро Анхелес трябва да продължи да ръководи компанията.

Диана е до Виторио и се грижи за здравето му. Най-накрая, решава отново да заяви открито любовта си с молба за шанс да бъдат щастливи. Преди да се насладят на момента, полицията посещават дома на Диана със заповед за задържане по подозрение за убийство.

В същото време, Виторио все още не смее да разкрие истината на Фиорела относно родителите ѝ. Съдбата на италианката е под въпрос.

Освалдо е на път да извърши убийство… Под наставленията на Федерика, Освалдо отвлича Фиорела, за да я убие и така да се превърнат в единствените наследници на богатството на Анхелес. Преди да свърши работата, Освалдо се спира, изпълнен със страх и съмнения и това точно преди да се превърне в убиец. Със страх и притеснения, Фиорела се моли за живота си без да знае кой стой зад този план.

Дали Фиорела ще оживее и ще се върне при любимия си Пиетро?

149 серия
Фиорела смекчава сърцето на Освалдо!

Фиорела е шокирана, когато открива, че Освалдо я е отвлякъл с намерението да я убие и да остане с богатството на семейство Анхелес.

Доста тягостни моменти настъпват заради нерешителността на Освалдо. Умът му го предава и той се поддава пред италианското момиче. Фиорела се възползва от уязвимостта му, за да разкрие, че Соня е бременна и Освалдо скоро ще стане баща.

Джана – в опасност. Новината за изчезването на сестра ѝ предизвиква влошаване на здравословното ѝ състояние. Притеснен, Гаел се страхува за живота на годеницата си. Проблемът е, че сърцето на Джана може да спре във всеки един момент.

Още една мистерия е на път да се разкрие…

Пилар разкрива, че Габриел е бил убит и Федерика започва свое разследване, за да разкрие кой е виновен за смъртта на баща ѝ.

Любовта се връща…

Хулиета и Сантино продължават със следите, които могат да ги отведат до дъщеря им. Ключът за откриването ѝ се крие във фамилното име Бианчи. Развълнувани, че отново ще бъдат едно семейство, те дават път на любовта.

150 серия
Педро иска да спаси Фиорела!

Педро и агентите от разследването откриват вероятното място, където може да държат Фиорела. Преди да бъдат открити, Освалдо и Фиорела се договарят да бъдат съюзници и да скрият истината около отвличането.

Като се втурва в стаята, Педро получава двойна изненада като вижда Фиорела вързана, а Освалдо – държащ оръжие.

Освалдо веднага е задържан от агентите и Педро повдига обвинение срещу братовчед си. Фиорела успява да оправдае Освалдо като настоява, че той я е спасил, според уговорката, която имат, и попречва изпращането му в затвора.

Роксана и Джана обединяват сили, за да се отърват от Катя. Дали това ще е последния път, когато тази жена се опитва да открадне любовта на Бенито и Гаел?!

Виторио е крайно изненадан, когато научава, че Диана се е опитала да се самоубие в резултат от депресията след смъртта на майка ѝ и обвиненията на Анибал.

Хулиета се оказва пред много трудно решение – трябва да избере между двамата мъже в живота ѝ. Кого обича истински?! Кого ще избере – Сантино или Серхио?!

Гледай видео запис от сериала – тук или тук

Инфо: Telenovella-bg.com

Коментари (0)

Публикувано в на 3 ноември 2017 г.