IT спецовете са бедни – искат безплатен бензин от радио риалити!

70-годишен се записа за участие във втория радио риалити сезон „Обади се, като стигнеш!”

Надпреварата по толерантно шофиране започва в понеделник

Повече от 170 са желаещите да участват във втория радио риалити сезон „Обади се, като стигнеш!” на бензиностанции ЕКО часове преди крайния срок за записване. Шофьорът с най-дългогодишен опит сред тях има книжка от 50 години, а най-младият е получил документ за правоспособност преди 8 месеца. Най-голям брой са IT специалистите, професионалните шофьори, има и икономисти и студенти. Заявка за толерантност дават най-много софиянци, следвани от пловдивчани, варненци и старозагорци.

Петима ще влязат в надпреварата за гориво за 500 лева от бензиностанции ЕКО и титлата „Най-толерантен шофьор”. От понеделник, 19 април те ще доказват пред главен инспектор Красимир Костов от КАТ – Пътна полиция, член на журито, дали наистина са толерантни на пътя. Критериите за оценка са внимание към всички участници в движението и спокойно отношение към тях, спазване на основните правила на пътя, отстъпчивост към останалите шофьори и минимално използване на спирачки. В края на първата седмица от надпреварата по толерантност трима от участниците отпадат.

Репортерката Надя Хамдан ще информира от ефира на Дарик радио за хода на риалити състезанието с новини и репортажи. Подробности можете да намерите и на www.obadise.zar.bg.

Слушай Дарик радио тук: http://radio-tv.slusham.com/90

Коментари (0)

Публикувано в на 15 април 2010 г.