Истинското име на Димана е Димитричка, кръстена е на баба Димитра

Димана подари “Автограф” за Димитровден

Само броени часове след официалния си имен ден, на Димитровден, Димана избра да гостува в “Автограф”. Певицата реши да сподели радостта си от празника първо със зрителите на телевизия “Планета” и “Планета HD”. През целия ден на 26 октомври Димана бе обсипана с поздравителни SMS-и с мили пожелания за здраве, късмет и любов.

Не бяха малко и феновете, които отправиха своите виртуални честитки в официалния профил на изпълнителката във Facebook. Но най-скъпия поздрав певицата получи от своята малка дъщеричка Габриела, която я събуди с целувка и лъчезарна усмивка. Вечерта цялото семейство продължи тържеството в елитен пловдивски ресторант, с изненада, подготвена от любимия Стефан.

В “Автограф” певицата споделя, че е кръстена на своята баба Димитра, а кръщелното й име е Димитричка. Според поверието последната сричка в нейното име й носи много щастие и късмет в живота.

За новата балада в репертоара й, за проектите, които предстоят, зрителите ще научат в сряда вечер, от 20 часа, в “Автограф”. Повторенито е в четвъртък от 11 часа!

Инфо и снимка: Planeta.TV

Димана – Невидима Blu-ray HD1080P

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2010 г.