Истинските истории на най-прочутите гангстери с онлайн видео и снимки

Истинските истории на най-прочутите гангстери

Акценти в програмата на Crime & Investigation Network – 02/2012

Нови поредици

ПРОЧУТИ ГАНГСТЕРИ 2 – всяка събота от 23 ч. от 11-ти февр.

ПРОЧУТИ ГАНГСТЕРИ ще ви запознае с истинските истории зад легендите на тези, които безскрупулно се борят за собствената си „американска мечта”. Ще ви покажем Франк Нити, Доуи Гало и „Лудото куче” Съливан. Ще погледнем към изпълнения им с насилие живот, битките им за власт, богатство и престиж и в крайна сметка насилствената им смърт.

ГАДЖЕТА НА СМЪРТНИЦИ – всяка неделя от 22 ч. от 5-ти февр.

Присъединете се към нас за един интригуващ поглед към връзките на осъдени на смърт мъже и жените, които ги обичат. Днес във Великобритания повече от 100 жени са омъжени или сгодени за осъдени на смърт американски затворници. Тези жени създават връзка с партьорите си след осъдителните им присъди.

НЕРАЗРЕШЕНИ СЛУЧАИ – Нови епизоди
От понеделник до петък от 23 ч. от 6-ти февруари

НЕРАЗРЕШЕНИ СЛУЧАИ е посветен на разследването и разкриването на случаи, които дълго време остават загадка. Тези епизоди проследяват детективите и членовете на семействата, чиято отдаденост води до правосъдие над виновните .

ДОСИЕТА НА ИЗМАМНИЦИ – 3
От понеделник до петък от 20 ч от 20-ти февруари

Третата поредица на ДОСИЕТА НА ИЗМАМНИЦИ продължава да изследва живота на някои от най-известните в света измамници – мъже и жени. Ще се запознаем с шокиращите им престъпления, изкривената им психология и как безсърдечните им лъжи в крайна сметка довеждат до падението им. Всеки конкретен случаи ще поеде зрителя на опасно, завладяващо и шокиращо пътуване към живота, престъпленията и ума на измамниците.

Тематични

“ДОКАТО СМЪРТТА НИ РАЗДЕЛИ” – вторник, 14-ти февр. от 22 ч.

Темата на Св. Валентин – хора, които убиват половинките си или от ревност или поради финансова изгода. Очаквайте тематични епизоди от НЕРАЗРЕШЕНИ СЛУЧАИ, ПРЕСТЪПНА ЛУДОСТ и 72 ЧАСА ЗАГАДКИ, включително и СМЪРТОНОСНА ЛЮБОВ.

“МЕСЕЦ НА МАФИЯТА” – всяка събота от 21 ч. от 11-ти февр.

Тази тематична поредица ще ни представи филми свързани с мафията или с улични банди. В рамките на тематиката е и ПРОЧУТИ ГАНГСТЕРИ 2 от 23 ч. Включени са и ВИНИ ГИГАНТЕ, ЕЛИЪТ НЕС, ДЖО ВАЛАЧИ.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.